10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VIEIRA PORUČIO: Ne vraćam se ako me ne isplatite!

Objavljeno: 22.12.15 u 10:44

Napadač Crvene zvezde je poručio da se neće vratiti u Beograd ako ga uprava ne isplati.

Hugo Vieira prvi je strelac Superlige sa 13 golova (toliko ima i Aleksandar Katai), a na odmor je otiašo prvi. Nije sačekao promociju kalendara, već je omdah spakovao kofer i krenuo put domovine. Sada iz Portugalije poručuje da se ne vraća u Beograd dok ga ne isplate.

– Dogovoreno je da uprava isplati ono što je obećala. Ukoliko mi ne bude plaćeno, biće veoma teško da se vratim poručio je Vieira za Alo, a potom nastavio:

– Mnogo volim klub i želeo bih da se vratim. Imam milionske ponude drugih klubova, ali ipak želim da se vratim u Zvezdu – istakao je Portugalac.

Podsetimo, HotSport je kasno sinoć objavio vest da je za Huga Vieiru zainteresovan Sporting iz Lisabona.

0
0

10 Komentara

  1. Ovim grobarcicima toliko hladno da su ukrali Megi maice da se ugreju…. Ovaj do koske se smrzo da mu se i osmeh na -26 smrzao i ostade od coveka samo hahahahahahahahaaaaa……….. Voleli bi vi da majstyor ne dodje ali ste se malo preracunali newgo gledajte vi sta cete sa vasim Bbaovicem koji je odlazeci iz Grobarske institucije u OFk izjavljivao kako nikada u gorem klubu nije igrao i na kraju se vrati i izjavi da se vratio najvecoj ljubavi…To je za one koji zlonamerno komentarisu majstora kada kaze da ima ponude ali bi ostao u Zvezdi jer mu je lepo…Pa naravno da je lepo igrati za evropskog sampiona!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne znam cemu se radujete Franjevci, toliko bodova vise imamo da ne mozete da nas stignete sve i da maskota Mamadu Mbodj igra spica celu drugu polusezonu! Mars nazad u rupu!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Samo sam cekao da Hugo kaze ovo,sem Ibanjeza od stranaca ce svi ovako da urade…Ovaj je sebican to se videlo kad je odgurnuo Srnica da bi on dao gol ana kraju ga dade Plavsic!

    0
    0
    Odgovori
  4. Ima milionske ponude ali bi da ostane u Crvenu jer je voli Pa ako je volis igraj i cuti, drzava nikom nije ostala duzna pa ne ce ni tebi

    0
    0
    Odgovori
  5. .!. XXAAXXAA .!. RASPAD PREZADUZENOG FK DEVASTIRANI OD STRANE SOPSTVENIH LEGENDI, VAMA NI „ZASTICENI UEFIN SVEDOK“-DZONI NIJE POTREBAN ZA POSLEDNJI-KLIN U „PLOCHU“ !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter