9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDAN TERZIĆ: Grujić dobija Džerardovu ‘osmicu’, a mi pare da zadržimo igrače!

Objavljeno: 21.12.15 u 21:03

Generalni direktor Crvene zvezde ptovrdio je za Radio televiziju Republika Srpska da je Marko Grujić novi član Liverpula.

On je istakao da je to bio najbolji potez za igrača i klub u ovom trenutku i da su sve tri strane zadovoljne, pogotovo Marko koji će dobiti Džerardovu „osmicu“.

– U naredna tri dana ćemo potpisati ugovor sa Liverpulom. To će biti rekordan transfer. Crvena zvezda će inkasirati sedam miliona evra plus 10 posto od sledeće prodaje. Grujić će potpisati ugovor na pet godina i zaradiće oko šest miliona evra. Dobiće broj „osam“ koji je na leđima nosio legendarni Stiven Džerard – izjavio je Zvezdan Terzić za RTRS i nastavio:

– Crvena zvezda će zarađenim novcem izmiriti UEFA licencu, isplatiti igračima i radnoj zajednici sve zaostale plate i dovesti potrebna pojačanja – zaključio je generalni direktor Crvene zvezde.

0
0

9 Komentara

  1. ima li nekog normalnog … posle ovolike medijske kampanje da poveruje u sve ovo … kad zna, ko nam sve ovo saopstava i uslove : radna dozvola i na koji naci engleski klubovi trguju … ??? ova LAKRDIJA za cilj ima da opravda rad BANKOMATA . jedina zrtva svega ovoga … pored naroda Srbije ce biti gruic …

    0
    0
    Odgovori
      • krkogabicu, konacno pravo ime imas … kao da si i turcin ili poturica … ti i tvoj klub sa srpstvom najmanje veze imate … !!! sve mi je jasno kad prave srbe, hrvatima nazivas … taj tvoj srpski klub i ti sa njim drzavu Srbiju : OSRAMOTISTE, IZBRUKASTE, OPLJACKASTE, PONIZISTE, TERITORIJE IZGUBISTE ILI PRODADOSTE … da bi kao turci i poturice iz Srbije jednog dana a nadam se brzo … Srbiju napustili ( ili se jednostavno ugasili … ) i tim cinom drzavu Srbiju i narod od daljeg zuluma i PLJACKE spasili …

        0
        0
        Odgovori
        • Što se tiče gašenja blizu ste držite se za travku al odozdo A sto se tice srpstva i srbovanja svi imaju pravo nešto da kažu samo vi sto vas ustaša osnovao nemate tako da lepo sam ti rekao jednom prilikom pokupi prnje i na tvoj trg bana jelacica i hrani golubove pametnije ti je nego što prdis ovde u prazno

          0
          0
  2. Samo mi nije jasno ko veruje u ovu prevaru i šta uopšte rade novinari? Kako će Grujić dobiti Džerardovu „osmicu“ kad ne može ni da dobije Radnu dozvolu za igranje u Premijer ligi jer ne neophodno da ima sedam utakmica za reprezentaciju, aon još nije ni debitovao za Srbiju?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter