2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DA LI JE TO TO: Grujić Liverpulov, uz ove uslove

Objavljeno: 21.12.15 u 16:00

Portal „Liverpul Echo“ prenosi da su se Crvena zvezda i Liverpul dogovorili oko transfera Marka Grujića i to za 7 miliona evra.

Grujić će od januara biti igrač Liverpula, ali će ostati na pozajmici u Zvezdi do kraja sezone, što će crveno-bele koštati milion evra, prenosi B92.

Zvezda će dobiti deset odsto od narednog Grujićevog transfera, a fudbaler će se obavezati na petogodišnju vernost.

Jirgen Klop je insistirao na dovođenju mladog fudbalera na Enfild. grujić je za Zvezdu debitovao 2013, a ove je postigao pet golova, uz šest asistencija.

Bio je član omladinske reprezentacije Srbije koja je postala U-20 prvak sveta na Novom Zelandu.

Da li je ovo kraj sage, ostaje nam da vidimo…

0
0

2 Komentara

  1. Nije to,to…pitajte grobarske navijace,oni sve bolje znaju i za njih je jedina istina ono sto oni sami blebecu,eventualno,sta im kaze baron vujosevic,pa njegove lazi,predstave kao tacne,iako nemaju veze s mozgom.Po njima,Grujic ne moze da se proda ni za milion evrica i da ce na kraju zavrsiti u kinesku drugu ligu.Ovo je za njih udarac ali u to ne veruju i smislice neku drugu teoriju zavere.Njihov samozvani Mesi nece ni za pola od ovoga da se proda ali ce plasirati da je oborio neki rekord u transferima.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter