11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SKUP RASKID: Koštao Partizan milione, a sada moraju da plaćaju i penale zbog njega

Objavljeno: 20.12.15 u 13:48

Jedan od tragičara eliminacije Partizana iz Lige Evrope svakako je i Brazilac Fabrisio Dorneljas, koji je u poslednjim minutima utakmice sa Augzburgom pošao u napad i tako ostavio rupu u odbrani, nakon čega je usledio treći gol nemačkog tima.

Nije to jedini razlog zbog kog su u Partizanu odlučili da raskinu pozajmicu i da Fabrisiju požele srećan put kući pošto je Brazilac koji je doveden kao veliko pojačanje veći deo polusezone proveo na klupi ili bolovanju.

Kada je igrao uglavnom je bio pretnja po svoj tim pošto je pravio „kratere“ u odbrambenoj liniji i češće nego što se to toleriše loptu davao direktno u noge rivalima.

Zbog svega toga raskid pozajmice je logičan sled događaja, ali će to dodatno koštati srpskog šampiona koji će zbog toga morati da plati novčane penale Bragantinu iz kog je Dorneljas doveden u Partizan.

Znate li koji Brazilac bi tokom januara mogao da stigne u Humsku?

0
0

11 Komentara

  1. Fabricio je jedan od boljih stopera u ligi. Ima tu mnogo vecih rupa od njega. Gledam kako ga ovaj sajt omalovazava od kad je dosao.

    0
    0
    Odgovori
  2. To je skola da se ne kupuje macka u dzaku kazu kistao nas milione pa i babivic nas je kostai u belgiji milione oa igra samo neka oni raskinu ugovore i neka se odstrani bolesno tkivo neka ostane zdravo brze ce zarasti ova nasa rana ilic babovic ninkovic su demagogija fudbala nigde oni u svetu nebi igrali imali smo desetke moreiru i vukica dodje ilic i rasturi sve imalu smo drincica i brasanca dodje babivic i sve rasturi nema tu srece imali smo ekipu skickanu za l.s. skuletic lazovic drincic slovenac ilic volkov lucic golman cak je i onaj trajkivic stoper bio dobar da nije budala i samo da su izdrzalu 6 meseci bili bi u l.s. sa dodatnim jednim ili dva pojacanja i eto 15 mil. Ali nema sluha . Zato sad pamet u gkavu naoravite kicmu tima golmam dva stopera z.vezni .. desetka i naoadac i da se uigrava u drugom delu.

    0
    0
    Odgovori
    • Ovo sto pises bi imalo neke logike da mi imamo zdravo rukovodstvo koje zeli dobro Partizanu,a ne SNS isprdke koji su tu da bi trasirali evropski put drzavnom projektu.

      0
      0
      Odgovori
      • Prošle godine,kad ste osvojili titulu sa onom krš ekipom,nije vam smetao SNS ,iako je takođe bio na vlasti.Sada vam smeta,čim niste prvi.Licemeri,kao što ste vi,ne rađaju se često,dno dna od ljudi.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter