6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LIVERPUL POVEĆAO PONUDU: Šta je Ibanjez savetovao Marka Grujića?

Objavljeno: 19.12.15 u 11:14

Nastavlja se transfer saga oko Marka Grujića, a prema poslednjim navodima Liverpul je povisio svoju ponudu za supertalentovanog vezistu.

U intervjuu za ‘Novosti’ Luis Ibanjez je pored fantastične polusezone koja je iza Crvene zvezde, komentarisao i rad sa trenerom Miodragom Božovićem, ali i situaciju oko statusa Marka Grujića.

– Još je tu, zar ne – smeje se Ibanjez, a zatim dodaje:

– On je sjajan igrač, ima veliki talenat i nije čudo što ga traže veliki klubovi, a on dobro zna šta sam mu savetovao – istakao je popularni ‘Lučo’, a onda i otkrio šta mu je konkretno rekao:

– Moj savet mu je da potpiše ugovor sada i onda na leto da ode u neki inostrani klub – zaključio je Luis Ibanjez.

To bi se možda i najviše dopalo svima, a kako se odvijaju stvari, Delije bi bile srećne da on ostane do tih dugo čekanih kvalifikacija za Ligu šampiona.

Kao što je poznato, ‘za prsa’ ispred svih za sada je Liverpul koji je već uputio ponudu na adresu Crvene zvezde, a sada ju je i povećao.

Naime, spominjala se cifra od šest miliona evra, bilo je i demantovanja toga, a sada je engleski velikan povisio ponudu na 6,8 miliona evra.

Iz Ljutice Bogdana za sada mudro izbegavaju odgovor, ali je pitanje još koliko će još moći tako.

0
0

6 Komentara

  1. Pa sigurno da ga nije savetovao da kupi kilo kafe, da grof ne bude bar bez kafe radnim danima,ahahaha, smejurije od ovog kluba,zvezde,koja propada svakim danom sve vise,caos, p.s. Jako pa bitno sta ga je savetovao,to nece zaleciti rane zvane kairat i borac,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter