16
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA ŠAMPION: Da nema tog plej-ofa…

Objavljeno: 16.12.15 u 19:31

Utakmicama 22. kola danas je okončan prvi deo sezone u Superligi Srbije i to sa čak 25 bodova prednosti Crvene zvezde u odnosu na najbliže rivale.

Pre izvesnog vremena fudbaler Partizana Nikola Ninković poručio je da se on i njegovi saigrači ne predaju i da postoji još i plej-of, a prvotimci Crvene zvezde danas verovatno žale što postoji i doigravanje.

Naime, pošto je Borac izgubio od Partizana, a Čukarički remizirao sa Voždovcem ova dva kluba zaostaju za crveno-belima čak 25 bodova na osam kola pre kraja šampionata.

Da je na snazi stari sistem takmičenja (dvokružno svako sa svakim) Zvezda bi mogla da proslavi titulu već posle 22. kola, ali od ove sezone će se igrati i dodatnih sedam kola u plej-ofu i to nakon što se posle drugog dela odnosno 30. runde svima prepolovi broj bodova.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ipak, ono što je od danas i teoretski jasno je da će Crvena zvezda u plej-ofu krenuti sa prve pozicije, a jedino pitanje koje se postavlja ko će biti prvi pratioc i koliko bodova će zaostajati.

Čak 20 pobeda od čega 19 uzastopnih uz dva remija na startu sezone doneli su crveno-belima čak 62 boda, a ekipa je postigla 65 golova (Vijeira i Katai po 13) odnosno skoro tri po meču, dok je sa druge strane odbrana poklekla samo 15 puta.

Na pozicijama koje vode u plej-of pored spomenutih Čukaričkog i Borca nalaze se još Partizan, Vojvodina, niški radnički, lučanska Mladost i Javor iz Ivanjice. Kada bi se sada napravio presek u plej-autu bi igrali Voždovac, Radnik, Metalac, Novi Pazar, OFK Beograd, Jagodina, Spartak i Rad.

Standings provided by Sofascore LiveScore

0
0

16 Komentara

  1. Zvezda gazi, i to je to!!! Ajmo glodari, pilulica za komplekse, na svakih 6 sati!!! I dosta technosti!!! Znachi pijesh, pishash, pijesh, pishash, i posle 15 godina ti bude boooooolje!!XAXAXAXAXAXA

    0
    0
    Odgovori
  2. Da da je ova „premijerova“ liga regularna,da igraci protivnika zvezde ne setaju po terenu i pustaju neke ibanjeze,vijere,gavrice da daju golove kako bi pokusali nekom da utope taj mulj,da se ne preti klubovima u slucaju da nece da se sklone premijerovoj miljenici.da terza ne upada po svlacionicama..mozda bi bilo regularno!Ovako je Terza na PRE pocetka sezone GARANTOVAO TITULU i svima je jasno bilo posle utakmice sa ofkom kao i mnogih drugih kao i sa cukom dazvezda mora da otme titulu.TO JOJ POMOCI NECE,DOZIVECE KATANAC OD UEFE 🙂

    0
    0
    Odgovori
  3. Zagore, ne zna on sta je univerzum, pricaj mu na majmunskom, mozda to razume…
    Izvinjavam se svim majmunima planete

    0
    0
    Odgovori
    • Ne razumem vas majmunski vid komunikacije, JA SAM SA DRUGE PLANETE , SUPERIORNIJE U SVAKOM POGLEDU OD VASEG SHATANJA I POIMANJA „PARARELNOG UNIVERZUMA“..

      0
      0
      Odgovori
  4. ..Da nema TOG plej-ofa..Partizan bi bio PRVI, nazadna uprava u startu oterana i manje pustanja i kladionice.. .!. XXAAXXAA .!. DALI SMO VAM FORE, SADA IMPERIJA UZVRACA UDARAC-FRATELO STIZE !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  5. Mozete li napraviti vest o tome ili mi odgovoriti na jedno pitanje ovde: Posto se u pleofu igra po sistemu svako sa svakim, sa kim bi npr. Crvena zvezda igrala kod kuce a sa kim u gostima? unapred zahvalan

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter