5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PONIŠTENE ODLUKE: Lalatoviću ukinuta suspenzija, Spartaku se oduzimaju bodovi

Objavljeno: 16.12.15 u 10:53

Komsija za žalbe Fudbalskog saveza Srbije poništila je odluke Disciplinske komisije FSS i donela nove odluke.

Više razloga za zadovoljstvo ima trener Vojvodine Nenad Lalatović, kome je posle incidenta u Nišu dodeljena suspenzija od dva meseca. Ipak, mladom stručnjaku je kazna ukinuta, te će već danas moći da predovdi „staru damu“ protiv Novog Pazara, ali će u kasu FS Srbije morati da uplati 200 hiljada dinara.

Manje razloga za zadovoljstvo ima Spartak. Subotičani su zbog rezervnog sastava protiv OFK Beograda kažnjeni sa četiri oduzeta boda, ali je ta odluka promenjena u samo dva. Tako Spartak sada umesto 17 ima 15 osvojenih bodova i poslednji je u Superligi Srbije.

0
0

5 Komentara

  1. vi koji najbolje znate o fudbalu i namestanju se prvi javljate! nadjite dokaze pa onda komentarisite!!! da vam mozda nije hladno?!

    0
    0
    Odgovori
  2. Bruka i sramota! Lalat je posle Krusevca i Nisa zasluzio da bude mnogo, mnogo gore kaznjen od pomenuta 2 meseca a oni mu i to poniste. Na kraju ce i kriminalcu Simovicu vratiti bodove…ipak je on blizak sa ljudima koji vedre i oblace srpskim fudbalom, Kokezom i Ofkanom…senilni Karadzic je tu samo fiktivno

    0
    0
    Odgovori
  3. Ljudi koji vode srpski fudbal sve cine da ogade ljudima i ono malo sto gledaju. Ponistavaju sami svoje odluke, ulaze u nepotrebne sukobe sa klubovima, ne resavaju probleme u organizaciji, a sada se istresaju na Spartaku, posto mora da se skrene tema sa skandala iz prvog kola i po fudbalskim organima regularne utakmice ofk-zvezda.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter