10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GRUJIĆ ‘NASTAVIĆE SE’: Navijači ‘Zaslužio si Zlatnu loptu’ i ‘Novi Džerard’… (FOTO)

Objavljeno: 16.12.15 u 19:31

Crvena zvezda je i Javor stavila u arhivu i upisala 19. pobedu u nizu. Rekordi padaju, stavraju se novi…

-Jesenja titula, 19. pobeda… Nastaviće se – prokomentarisao je Marko Grujić na Instagramu.

 

Jesenja titula 🏆💪 19a pobeda,nastavice se……🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️

A photo posted by @grujicmarko on

Izvor: Insatgram/marko Grujic

 

Među komentarima navijača može se pročitati kada već mora da ide neka ide u Liverpul, i tamošnji ga jedva čekaju. Kažu, biće novi lider, novi Džerard…

A zanimljiv je i jedan komentar koji glasi: ‘Ma kakav Mesi, kakav Ronaldo… Ti si zaslužio Zlatnu loptu!’

Bilo kako bilo, Marko za sada piše i misli samo na Zvezdu..

0
0

10 Komentara

  1. ..nastavice se..hoce, hoce, ALI U 4 LIGI !!! .!. XXAAXXAA .!. Pozdrav od UEFINOG „zasticenog svedoka“-DZONIJA… .!. XXAAXXAA .!. SVI NATPISI I PREPUCAVANJA PREKO NOVINA SU „UREDNO“ DOSTAVLJENI UEFI-SVE CRNO NA BELO !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Alo imbecilu, idi leci se! Ne vi cete prodati Azisovog drugara Bozinova koji vam je uzeo lovu kao niko a igra gao baba! Ili mozda lazni „Mesi“ skraceni indijanac… Idi udavi se u wc solji, -26 a bice jos gore po vas komuniste!

      0
      0
      Odgovori
    • Da nisi i ti pisao Uefi kao i tvoj prijatelj lidbo sto se cesto ukljucuje kod Fegija u emisiju?Ahahahahahahaha sa vama uvek komedija!!!!!NA MINUS 26,HUMSKA JE UTONULA U SAN IZ KOGA SE VISE NIKAD NECE PROBUDITI!!!GOTOVI STE FRANJEVCI XAXAXAXAXA .!. XAXAXAXAXAXA .!.

      0
      0
      Odgovori
    • Ja mislio on vec na Enfildu pije caj a Ofkan na pcurkani broji funte hahahahahahahaha. Salu na stranu iz pouzdanih izvora („Ofkanov zabavnik“) saznajemo da Liverpul „pomaze Zvezdi u „obaranju rekorda“ ostavio im Gruju i 6 milki,ali nece se tu zaustaviti,onaj Benteke je bez veze a i Staridz, pa ce za Uga – „Bossa za sklanjalice“ spremiti 10 za „lucidnog“ Kataija bar 8,a bogami i za Plavsica,,sta ce im Firmino,Lalana,Kutinjo i Tekseiro,oni su bez veze prodace ih, a za srcanog patuLjca bar 5 jer Moreno i Hose Enrike isto nemaju pojma uopste bez veze jedna ekipa je taj Liverpul,naslo bi se tu mesta za Lukovica Rendulu a bogami i za M Bodja da ih uveseljava,a ako torino odustane od falkao Jovica uzece ga Liverpul garant

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter