1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DA LI JE GOTOVA STVAR? Naslednik Drulovića iz lože u Humskoj gleda crno-bele

Objavljeno: 16.12.15 u 17:53

Gotovo je izvesno da je utakmica protiv Borca poslednja za Ljubinka Drulovića na klupi Partizana.

Njegov naslednik već drugu utakmicu uzastopno posmatra ekipu Partizana sa tribina. Naravno, u pitanju je Ivan Tomić, koji je najverovatnije novi trener ‘parnog valjka’, a koji posle Rada na Banjici nije propustio priliku da i protiv Borca posmatra igru svog budućeg tima.

Takođe na stadionu, čije su tribine danas prazne zbog suspenzije, nalazi se i Dražen Bolić, Tomićev saigrač iz igračkih dana u Partizanu, koji se spominje kao njegov pomoćnik na klupi crno-belih.

Prethodnih dana govorilo se da je Tomić sve dogovorio sa sportskim direktorom Ivicom Ilievim i prvim čovekom kluba do izbora Milošem Vazurom, te bi već od večeras Tomić trebao da stupi na dužnost.

On je već bio u funkciji u Partizanu, i to kao sportski direktor, kada je bio najzaslužniji za dovođenje trojice stranaca koji su ušli u srca navijača Partizana – Moreire, Žuke i Lamina Dijare.

0
0

1 Komentara

  1. više bih voleo da stanoje dodje na klupu (ne kažem da mora ljubinko da ode, jer čovek nije kriv, kao ni kiza, ljudi su izvukli posebno u evropi sta su mogli od ovog najlošijeg rostera u poslednjih 15 godina ako ne i jače), a da tomic umesto ilijeva odradi posao sportskog direktora, jer bi sasvim sigurno doveo neke dobre strance, koji bi od prvog meča kidali, ali kao i svi što znamo, to se neće desiti

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter