6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠTOPER KAIRATA O ZVEZDI: Ponovo bismo dobili crveno-bele na Marakani

Objavljeno: 12.12.15 u 12:33

Fudbaleri Partizana nedavno su završili svoju evropsku odiseju u Ligi Evrope šokantnim porazom od Augzburga sa 3:1.

Eliminacija crno-belih izazvala je ogromnu radost dela navijača Crvene zvezde koja je svoje evropsko putešestvije završila još u prvom kolu kvalifikacija pošto je izgubila od Kairata.

Kazahstanci su letos u Beograd stigli bez mnogo medijske prašine, ali su na stadionu „Rajko Mitić“ rutinskom igrom savladali domaćina sa 2:0.

– Zvezda sada igra mnogo bolje nego tada. Doveli su kvalitetna pojačanja, bilo bi zanimljivo da opet igramo. Mislim da bismo ponovo trijumfovali. Takođe smo doveli novajlije, najveća zvezda je Ukrajinac Timoščuk, iz povreda su se vratili zadnji vezni Bakaev i bek Klijev – kazao je Žarko Marković, igrač Kairata, a prenosi Sportski žurnal.

– Drago mi je da pod trenerom Miodragom Božovićem, crveno-beli deluju dominantno u prvenstvu, Donald se pokazao kao najveće pojačanje, uz njega se razvio Grujić, takođe odlični su Srnić, Plavšić, Vieira – naglasio je Marković.

0
0

6 Komentara

  1. Sta se ovi glodari svud petljaju, zar su toliko zavisni da moraju da komentarisu svaku vest o najvecem klub na balkanu, kompleksi su cudo!

    0
    0
    Odgovori
  2. .!. XXAAXXAA .!. Normalno, TO je svima jasno, kada se uzme u obzir premijer liga i domacinsko sudjenje, zvezdanaesterci, obavezno IGRAC VISE na utakmici, sklanjanje odbranbenih igraca i golmana…itd, itd..SAMO MUSAVO-NATURALIZOVANO „stanovnistvo“ Srbije TO NIKAKO DA SHVATI !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter