1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRIMITIVIZAM: Nenadu Vaniću vređali decu na Voždovcu

Objavljeno: 12.12.15 u 16:25

Voždovac je savladao Metalac 1:0 u 21. kolu Superlige, ali je meč na krovu tržnog centra obeležila nekultura navijača domaćeg tima.

Naime, tokom utakmice navijači „zmajeva“ su sve vreme vređali trenera gostiju Nenada Vanića, a pri tom mu pominjali dete, što je mladog stručnjaka izvelo iz takta.

– Moram da skrenem pažnju na današnja dešavanja i da pozovem državu da reaguje. Ovakvu nekluturu i necivilizacijski odnos sa tribina u životu nisam doživeo. Da li su ti navijači bili drogirani ili ne, ne znam, ali da mi vređaju decu, e to ne dam – rekao je Vanić i u dahu nastavio:

– Moje dete ima 12 godina, a oni meni „mrtvu decu“. Na šta to liči? Porodičan sam čovek i ne dam na porodicu. Dete bih zaštitio svojim životom.

Strateg Metalca se zapitao u kakvoj državi živi, neverujući u vokabular navijača na današnjoj utakmici.

– Živimo li u pravnoj državi, hoće li neko da reaguje i ima li uopšte smisla dolaziti na posao, baviti se fudbalom, takmičiti se na ovako lepom stadionu kakav je Voždovčev? Pitam se da li država ima snage da se bori sa ovim? Ovo danas nisu bili ljudi – istakao je Vanić.

0
0

1 Komentara

  1. Vano,nemoj samo ti da pričaš o ponašanju i da deliš lekcije…Znamo svi koliko si vulgaran i bahat kao trener.Naravno da neopravdavam bolesno ponašanje pojedinaca,ali kao trener uvek ćeš biti izložen prozivkama.Zato ćuti…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter