11
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

BEZ IZJAVE TRENERA: Da li se Druloviću sprema otkaz?

Objavljeno: 11.12.15 u 00:33

Posle meča održana je konferncija za novinare na kojoj nije bilo trenera Partizana Ljubinka Drulovića.

Njega je menjao pomoćnik, a kako je novinarima rečeno šef stručnog štaba je bio na razgogovoru sa sportskim direktorom Ivicom Ilijevim. To je dovelo do sumnje da se Ljubinku Druloviću možda sprema i otkaz.

Defanzivac Ivan Bandalovski je za poraz okrivio saigrača Fabrisija Dornelasa.

– Okliznuo sam se u odsudnom trenutku kada sam hteo da skočim. Šta da radim kada je Fabrisijo otišao napred da postigne gol i nije se vratio. Onda smo mi primili gol – rekao je Bandalovski.

0
0

11 Komentara

  1. koji ste vi gurbeti bolesnici ,zašto komedija pa oni su su bar igrali evropu i bili na domak proljeće,akomedija je sa vama koji tu evropu možete samo da gledate na tv

    0
    0
    Odgovori
  2. Dovedite Stanojai da vidite sta je Partizan….posle njega nismo imali trenera…..Stanojevic,Krstajic……..Evropski Partizan….

    0
    0
    Odgovori
  3. Pa tog Ilieva dovelo ovo rukovodstvo…mars napolje i sa njim,on nema sta da radi pa ajd moze i direktor..propali fudbaler

    0
    0
    Odgovori
  4. Kad sam pisao da ovaj covek nema pojma sa trenerskom strukom,lupali ste mi minuse na sve strane.Cak su pojedini predlagali da bude selektor,sto bi bilo jos pogubnije po srpski sport.Ali kad ste ga postavili za svog trenera,ja sam skako od srece.Bio sam ubedjen da cemo vam pobeci preko 20 bodova jer lik jednostavno ne poznaje poso iz svoje struke,najblaze receno.Mada,posteno receno,nemate ni tim nikakav.Kakva crna Evropa,pa od vas je kvalitetnije najmanje 4-5 tima u ligi

    0
    0
    Odgovori
  5. Ako imalo pameti imas, a imas. Drulovicu otkaz, a Stanojevica nazad. Prelazni rok odraditi superiorno, jer iz ovoga Partizan moze izaci samo jaci, ali mudrim potezima, pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  6. Kakav je to ocaj kad dovedes nekog ovakvog za trnera, stoga i ne cudi situacija u kakvoj se nalazi, danas jadni, partizan…

    0
    0
    Odgovori
  7. Halo uprava. DALI STE VI BAS TOLIKO SLEPI ILI GLUVI DA NE VIDITE DA JE PARTIZANU POTREBAN STANOJEVIC, ili bar JOKANOVIC, Djukic verovatno tesko da bi dosao. E kad nestrucnjaci rade u upravi Partizana, onda su uspesi takvi kakvi jesu, prvo katastrofa u JSL, da bi se katastrofa desila i u Evropi, dakle jedino resenje: Vazuru,Popovica,Vucelica i Nedica oterati iz Partizana. Rasterajte to grobari dok je vreme. Pozdrav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter