9
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

POBRKAO LONČIĆE: Božinov snimkom sa Marakane zove Grobare da napune stadion u Humskoj (VIDEO)

Objavljeno: 10.12.15 u 16:31

Fudbaleri Partizana večeras sa početkom od 21.05 sati protiv Augzburga igraju odlučujući meč za plasman u 1/16 finala Ligu Evrope odnosno za evropsko proleće.

Bugarski internacionalci u redovima crno-belih Ivan Bandalovski i Valeri Božinov uključili su se u kampanju pozivanja navijača da večeras dođu u Humsku i pomognu im u ispunjenju tog cilja.

Međutim, napadač srpskog šampiona napravio je malu grešku (ili možda i nije) pošto je postavio snimak navijanja Grobara sa jednog od derbija koji je odigran na stadionu Rajko Mitić uz poruku „Večeras nas ima 12 na terenu“.

Kod drugog snimka nema greške pošto je postavio deo pesme grupe JNA „U mislima mojim“.

0
0

9 Komentara

  1. Moram da te pitam,jel si sam smislio komentar ili ti je neko pomogao od starijih ? 🙂 Najslabija grupa kazes ? A Gabala je Barselona ? Molim te decko akoneces da gledas tekmu idi pusti farmu i tuguj ciganine 🙂

    0
    0
    Odgovori
    • Sine,ja sam taj stariji i za razliku od tebe,imam fudbal u malom prstu.Gabala je jedan slabiji tim u svojoj grupi u kojoj je Dortmund a ja kazem za celokupne grupe,realno gledajuci.AZ je ekipa na nivou nasih Spartaka,Jagodine,N.Pazara jer u Holandiji jedino sto vrede su Ajaks,PSV i Fejenord,ostalo je boranija,sto smo i videli.Augsburg je do skora Nemacki nizeligas,koji tek par godina igra u Bundes ligi i do zadnjeg kola je bio poslednji u ligi a sada je u zoni ispadanja,sto dovoljno govori o njegovom kvalitetu.Jedino je Bilbao malo solidniji klub ali iz sredine spanskog prvenstva i takvog rejtinga.Zasto vas to pogadja toliko istina,imali ste srece u zrebu i sad to koristite,nema niceg loseg u tome.Pravo stanje se vidi u prvenstvu i tu ste debelo u minusu,zaledjeni na 24 i nemam razloga da tugujem,vec se radujem svakoj novoj utakmici i povecavanju bodovne prednosti jer smo daleko najkvalitetniji tim na ovim prostorima.

      0
      0
      Odgovori
  2. Cigancici ne znam sto se lozite, ovo nije okaceno uz posvetu dodjite na stadion, nego uz atmosferu koju su grobari napravili 🙂 Ali jbg neko vraca dug o 5M a neko ceka prolece u Evropi 🙂

    0
    0
    Odgovori
  3. Ajmo glodarcici,da sada pre tekme objasnite i zauzmete jedan stav.Da li je uprava prodala utakmicu ili igraci ili jednostavno ekipa nema pojma(sto je moje misljenje)ili ste mnogo jaki,da ce te osvojiti LE i da zato prolazite dalje?(iz ove daleko najslabije grupe)Nemojte posle,po obicaju,da pametujete i grokcete kako ste unapred sve znali.

    0
    0
    Odgovori
  4. Bratku je Marakana ostala u lepom secanju jer su pocisceni samo sa 3:1.Da je tekma bila krajem Oktobra,bilo bi preko 5 razlike,tako da su mu i Zvezdine tribine ostale u lepoj uspomeni.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter