18
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

FOTOGALERIJA: Suze za kraj i jasna poruka Grobara (FOTO)

Objavljeno: 10.12.15 u 23:40

Bio je Partizan na korak do evropskog proleća posle dugih deset godina. Bilo je dovoljno i izgubiti od Augzburga u Beogradu sa 0:2, ali ne i sa više od dva primljena gola. Crno-beli nisu uspeli, a bili su jako blizu – 1:3. Vodili su 1:0, a onda…Dečje bolesti i tri primljena gola, za suze igrača na terenu, muk na tribinama u prvih 120 sekundi, a potom i jasna poruka – „uprava napolje“. Partizan na „zimovanje“ ide bez evropskog proleća, sa -24 boda u odnosu na lidera prvenstva Crvenu zvezdu. Za sumoran kraj turbolentne 2015. godine, koju će Grobari morati brzo da zaborave…

0
0

18 Komentara

  1. Ovo je bruka ovo je sramota volecu PARTIZAN do kraja ZIVOTA!!
    Da li si prvi ili poslednji, da li gubis ili ne pravi grobari ce te uvek voleti!!
    PARTIZAN u <3 !

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovo je beda i jad celog srpskog fudbala. bez obzira na navijacko opredeljenje, a i tolike podele medju navijacima, kad je srpski fudbal u pitanju nisu svojstvene normalnom coveku.Navijači Zvezde se slade ali pitaju li se čemu , da li su sinoć navijali za Nemce, koji su nam zagorčavali život, i ubijali decu počev od početka 20 veka pa i danas,Partizan je bio na 5 minuta od evropskog proleća, a gde je Zvezda bila i gde je sada u Evropi, treba i navijači Zvezde da shvate da je ovo i njihov neuspeh, zavaravaju se lažnim pobedama u Premijer AV ligi –ali sve lopovčine iz srpskog fudbala bez obzira na klupsku pripadnost, treba proterati i samo ujedinjeni možemo napred i postizati uspehe,–pogledajmo se u oči gde nam je reprezentacija, klupski fudbal nula, a klubove nam vode kriminalci. Treba naći formulu za spas Srbskog fudbala-ali i poštene i prave ljude koji su spremni i imajumogućnosti i znanja da vade ovaj naš fudbal iz propasti.

    0
    0
    Odgovori
    • OVI sto se „slade“ porazom Partizana SU NASLEDNICI DOMACIH IZDAJNIKA KOJI SU SE PRIKLONILI OKUPATORU ZA VREME 2 SV. RATA !!!

      0
      0
      Odgovori
  3. KAKAV HLADAN TUS NA STADIONU JUGOSLOVENSKE NARODNE ARMIJE I TO NA OVOLIKOM MINUSU (-24), PA TO JE POGUBNO PO ZDRAVLJE!!! MOLIM KLINIKU ANLAVE NA CELU SA NADOM MACUROM UCINI SVE STO JE POTREBNO DA VUCELIC, VAZURA I OSTATAK DRIM TIMA BUDE ADEKVATNO ZBRINUT!!! BAR DOK TOLE NE SPUSTI MALO OVAJ MINUS!!! MOLIM LEPO…

    0
    0
    Odgovori
  4. Suza nema, zasto bi ih bilo, one su rezervisane za bankomat koji ispada u predsezoni kupanja i na skoro gasenje zbog ogromnog duga i uefinog katanca… Na ove momke (osim golmana zivkovica, petrovica, ninkovica, fabrisia)Srbija treba da bude ponosna, u budzetu nije niko ucestvovao osim nas samih, za razliku od prezaduzenog vecito drugog klubica pred gasenjem kome gasprom po Tadicevoj molbi daje sponzorstvo za ucestvovanje u seoskim takmicenjima sa Slogom iz Petrovca na Mlavi i kao VECITOM VICE-SAMPIONU SRBIJE !

    0
    0
    Odgovori
  5. Koja je to taktika bila a? Izgleda bi Kiza ove dobio sa svojom taktikom. Tojest Kiza ih je dobio na njihovom terenu. Tebe su trebali staviti da asistiras Kizi kao pomocnik, ili cak da su Marka Nikolica vratili da mu asistiras. Sta uradi sa ovom taktikom Partizanu covece? Izbaceni iz Evrope,nedostatak za Zvezdom debeo, hajde sad recite: KOJA JE VASA ZAMISAO DA SVE OVO DOVEDETE U RED? Ispratite vi: Babovica,Fabrisija,i poneke,plus Drulu,pa nazad Stanojevica, Kamaru,Drincica,Klea,a mogli bi i Daudu sto je u Zvezdani bio, pozdrav za sve one koji se udruze i uspeju da rasteraju nesposobnu upravu, cao.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter