4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLAVOLJUB SRNIĆ: Gazićemo do kraja

Objavljeno: 09.12.15 u 10:31

Mladi vezista Crvene zvezde, Slavoljub Srnić, izjavio je da plan kluba iz Ljutice Bogdana nije da „stane“ posle serije fenomenalnih rezultata u Superligi Srbije.

Kao što je dobro poznato, crveno-beli su u 20. prvenstvenom kolu deklasirali Čukarički sa 7:2. Za Slavoljuba Srnića ovaj meč nosio je specifičnu težinu pošto se susreo sa klubom u kojem je stekao punu igračku afirmaciju, ali i sa klubom u kojem trenutno nastupa njegov brat-blizanac.

On ne negira da je njegovom bratu teško pao debakl od Crvene zvezde.

– Ne prozivam ga, nisam hteo da ga diram, znam koliko mu je sve to teško palo… Ponavlja da se i nama dogodilo nešto slično protiv Borca. U suštini i nisam neko ko bi koristio tuđu neprijatnu situaciju – istakao je Slavoljub Srnić, prenosi Sportski žurnal.

Generacija Crvene zvezde iz sezone 2015-16 uspela je da izjednači rekord generacije predvođene Slavoljubom Muslinom po broju uzastopnih pobeda u jednoj sezoni.

Međutim, Slavoljub Srnić kaže da se sa tim fudbaleri crveno-belih neće zadovoljiti.

– Nismo razmišljali o rekordima. Zato nećemo sada da stanemo, hoćemo da gazimo dalje i pobedimo sve do kraja – poručio je Srnić.

Crvena zvezda u 21. kolu dočekuje Radnik iz Surdulice, a meč je zakazan za 13. decembar s početkom u 18.00 sati na stadionu „Rajko Mitić„.

0
0

4 Komentara

  1. Penzioneru ne lupaj!, Katanac ste vi stavili Beceju,Hemofarmu,Zvezdi opet u vaterpolu. Da vam nije Ruzica,Dacica i majmuna Toleta,gde biste bili. Zato cuti i smrzavaj se,a decu ostavi na miru. Boli sad,a pitaj Vojvodinu,kako je bolelo. E ne moraju glodari da pobede,ne ne…,ne igra se vise,dik gldari ne daju gol….

    0
    0
    Odgovori
  2. NISTA NOVO … posle susreta sa OFK-m. morate da gazite jer su vam svi putevi za gazenje pripremljeni i unapred odradjeni … AKO … tako i treba jer se posle svega ucinjenog … to od vas i ocekuje … to gazenje sluzi ljudi u i oko zvezde da opravdaju sve PRLJAVE radnje … na TERENU i VAN NJRGA … A STA CE MO KAD SEZONA KUPANJA POCNE … AKO VAS PRE TOGA U GAZENJU UEFA NE PREKINE … pre 3 godine ama bas sve uradiste da i tu prepreku savladate … potrosiste ogromne pare da dovedete najbolje na svetu vaterpolo igrace … koji stasase na banjici-vaterpolo INSTITUCIJI , vk partizan … NE ide … „cigani“ vodu NE vole, pa svi plivaci-vaterpolisti glavom bez obzira zvezdu napustise. moj srnicu ako vas do SEZONE KUPANJA NE ugase, uprava zvezde ce morati sve da vas promene-zamene (kao jesenas i predhodnih godina…) i novu ekipu za SEZONU KUPANJA pripreme … i tu ce biti KRAJ – KATANAC . DUGOVI ce u to vreme biti ogromni … ligu sampiona igrati necete i 15 milona ER-a u 2018 godini dobiti necete ( kad je to …???) UPLATE ce se smanjite a na ISPLATAMA ce morati da rade domaci i strani sudovi , sindikati fudbalera, domaca arbitraza , UEFA i FIFA … to ce strasno da izgleda a i bogami da s…i. srnicu, zato se polako jos sad za bezaniju pripremaj ako ti ovo gazenje na bilo koji nacin pomogne … bices sretan i bratu blizancu ces da zavidis kako on igra u pravom i postenom klubu …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter