7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SEDNICA DISCIPLINSKE KOMISIJE FSS: Grof i Lalatović čekaju kazne

Objavljeno: 09.12.15 u 13:55

Sednica Disciplinske komisije FS Srbije zakazana je za četvrtak, a na njoj će biti reči i o treneru Crvene zvezde Miodragu Božoviću, treneru Vojvodine Nenadu Lalatoviću…

Lalatovića čeka ozbiljna kazna zbog toga što se oglušio o odluku Disciplinske komisije FS Srbije. Sankcionisan će biti i Božović koji je za vikend odbio da se pojavi na konferenciji za medije posle pobede njegovog tima nad Čukaričkim.

-Svaki trener ima obavezu da se pojavi na konferenciji za medije pre i posle utakmice, a Miodrag Božović se posle meča na Banovom Brdu nije pojavio pred novinarima. Umesto njega to je učinio pomoćni trener Srđan Maksimović – objasnio je sekretar DK FS Srbije Milan Mladenović.

Za prekršaj koji je Miodrag Božović načinio izriče se novčana kazna. Videćemo i da li će se na dnevnom redu naći i prekršaj koji je Miodrag Božović napravio pre nedelju dana. Podsećamo, tada je odbio da napusti svoje mesto pored terena posle isključenja….

Dok sačekamo kazne, znate li kakav su plan skovali čelnici Intera i kako planiraju da dovedu Marka Grujića?

0
0

7 Komentara

  1. Jesi se to,,smrzao do koske“ na -24 pa ti se pomutio razum????Gori komentar nisam u zivotu procitao…Ako mislis na premijer ligu Mirka Marjanovica i Gljivice Pacica onda OK a ako mislis na ovu sad ligu ona je je liga 4:0 u penalima………..Idi do Mamica mozda Vam da neko pojacanje za sledecu sezonu kao braci po tati Tudjamnu u ovoj ste tu gde jeste a za druge videcemo!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. NEPODOBNI SRBIN LALE CE BITI DRASTICNO KAZNJEN ZA „PRIMER“ DRUGIMA KAKO TREBA DA SE VLADA I PONASA U PREMIJER LIGI, A MILOV PAJAC CE ZAMAZATI OCI MUSAVOM DELU NATURALIZOVANOG STANOVNISTVA SRBIJE !!! .!. XXAAXXAA .!. S..T TOTALITARIZMU-SLOBODA SLOBODNOJ SRBIJI I SD PARTIZAN !!!

    0
    0
    Odgovori
    • A partizan će nesmetano da krade? pa ne može, prošlo to vreme.. Plačete što vas Zvezda dobila, i Hag ćete da umešate, a šta bi sa Radničkim? pojela maca jezik?

      0
      0
      Odgovori
  3. NEPODOBNI SRBIN LALE CE BITI DRASTICNO KAZNJEN ZA „PRIMER“ DRUGIMA KAKO TREBA DA SE VLADA I PONASA U PREMIJER LIGI, A MILOV PAJAC CE ZAMAZATI OCI MUSAVOM DELU NATURALIZOVANOG STANOVNISTVA SRBIJE !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter