9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIODRAG BOŽOVIĆ: Idem ako para ne bude, sa ovom ekipom šampion bi bio i…

Objavljeno: 09.12.15 u 21:25

Miodrag Božović je u razgovoru za Novosti otkrio da će napustiti Crvenu zvezdu ako igrači ne dobiju plate do 17. decembra.

– Ja sam čovek od reči i neću ostati sigurno do kraja sezone ako ne izmirimo obaveze prema igračima i ovim ljudima koji rade. Mi nemamo šta da tražimo ako se ova ekipa raspadne, ako odu stranci i ne budu plaćeni. Prvak će sa ovom ekipom biti i Stole ekonom. Ali, za nešto ozbiljno više nema prostora – u svom stilu je rekao Miodrag Grof Božović.

On je istakao da je „spas“ u Marku Grujiću

– Zasada nam je jedina nada – Grujić. Samo to je objektivno i realno, da momak sad potpiše za neki klub, pa da ide u avgustu. Da li će se to dogoditi ne znam i nisam neko ko bi Marku rekao „idi zbog nas“. Mora sam da donese odluku i da sam vidi šta je najbolje za njega – rekao je Grof i nastavio:

– On ima 19 godina i, što se kaže, još je pile. Ali, pokazao je neki nenormalni kvalitet, odlike koje nisu svojstvene tako mladom igraču. Preuzimao je odgovornost za ovu ekipu, u trenucima kad smo „visili“ nismo sumnjali da li će Gruja krenuti ili neće. Ima on još mnogo prostora za napredak. U ovom momentu može da igra u bilo kojoj ligi na svetu. I to vrlo kvalitetno. Ono njegovo najbolje tek treba da se desi. On je suvo zlato ove ekipe.

Ceo intervju sa Miodragom Grofom Božovićem možete pročitati na Novostima.

0
0

9 Komentara

  1. Sta je grobaru do koske. Cigani te napunili na telegrafovom portalu pa tamo vise i ne zalazis. Sad si dosao ovdje da pucas od muke.

    0
    0
    Odgovori
  2. Penzioner, a gde su vase pare od prodaje silnih igraca za silne pare? Kako ste u minusu? Kada ste otimali sakom i kapom od naroda, bilo vam lepo, a? Sad smo vam nabili malo vise kompleksa, pogotovo tebi i ovom finansijeru! E, pa gospodo, vase vreme je isteklo! VI STE NAJSLABIJA KARIKA! DOVIDJENJA!

    0
    0
    Odgovori
    • Naši su krali i imali šta i od koga da ukradu *a to rade i sada*, a objasnite vi ovom narodu kako je Zvezda napravila dugovanja od 6o miliona evra,i kako to da ste smanjili silna dugovanja, a ni jedan transfer jači niste ostvarili u zadnjih 10-tak godina. Od kojih para braćo SRBI i ko to daje i čije pare daje. Kako to da struju ne plaćate, a meni za 2000 je seku, kako to da delite premije silne, —- kako to ugašeni KK dugovao 18 miliona evra sada prekršteni KK- SA budžetom od nekoliko miliona evra.., i još mnogo kako i odakle, ne samo u Zvezdi već i u Partizanu i celom srpskom sportu.—još se pitam kao običan građanin Srbije i nije mi poznato *koja je granica strpljenja ovog opljačkanog naroda*–dokle će više da to trpi i dozvoljava.

      0
      0
      Odgovori
  3. ..Grofe-bleda kopijo DV,sve smo ovo slusali i culi od Duska Vujosevica za KK PARTIZAN, samo sto Svetinja duguje 3-4 mil., a raspali i devastirani klub koji ispada u PREDSEZONI KUPANJA-60 000 000 evra, imaju gen. sponzora-GASPROM i jos 10 DRZAVNIH FIRMI, ZA RAZLIKU OD NAJUSPESNIJEG SRPSKOG KLUBA-KK PARTIZAN KOJI IMA 1 DRZAVNOG SPONZORA, A DECENIJAMA PRAVI CUDA I PRONOSI SLAVU SRBIJE PO EVROPI, ZA RAZLIKU OD RASPADA TVORCA I SIMBOLA KOMUNISTICKE YUGOSLAVIJE I NJIHOVOG „SAMPIONA SVETA“ !!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Narode pomagaj. Zar ne čujete vapaje naše Barse? Prvi Terzić pa onda i grof od Mojkovca potvrdjuje…. Dajte novac Evre, evre Zvezdi trebaju evri. Iz budžeta . iz javnih preduzeća, Zar ne vidite da smo na dobrom putu. Zar posle ovakvih rezultata nemate tričavih 5 miliona evra? Razbacujete se po prosveti , po Srebrenici , dajete i vojnim penzionerima, a Zvezda ne može da dovede ni tri fudbalera u ovom prelaznom roku, Zar hoćete da odu Doktor i Grof? Zar to hoćete? Odmah državo reaguj.

    0
    0
    Odgovori
  5. sta vam danima pisem i pricam … o scenariju PREZADUZENE – TRULE zvezde . koji napravise ljudi u i oko zvezde. scenarijo je napravljen pre pocetka sezone – prvenstva : napraviti vanserijske , rekordne za pamcenje i rezultate … u NAMESTENIM I DOGOVORENIM UTAKMICAMA ( u tome su ucesce imali i TROJANCI … iz uprave partizana ) , da im se nacija divi . tim uspehom i rezultatima uz zestoku medijsku kampanju … treba da se pokriju sve prljave radnje na TERENU i VAN NJEGA … i ono najbitnije : da se opravdaju sve PLJACKE naroda u proslosti , sada i u buducnosti . na ovaj nacin treba naciju dovesti u ZABLUDU i maksimalno je IZMANIPULISATI … UCENJIVATI … sa tim uspehom … koji evropa NE pamti … uporedjivati ih sa fudbalsim – evropskim velikanima … mediji su svaki dan puni takvih naslova i tekstova …. sve ce propasti … AKO … se pare NE obezbede ( bankomat da proradi ) , pa to bilo iz bilo koje i kakve PLJACKE … koja kontradiktornost GROFA i terzica : DUZNI … BOGU i NARODU a kupili-stvorili tim … kako GROF kaze: bilo ko da ga vodi , pa i ekonom sve bi ovo napravio … ?! pa kako se onda toliko ZADUZISTE ??? da bi napravili tako skupi tim ( grof je sam doveo 14 igraca pored postojecih i planira nova pojacanja …) kad ste i onda kao sada znali da para nemate ?! DA, racunali ste na PLJACKU naroda uz PLJACKU na terenu … to bese necije cvrsto obecanje … terzic to naciji saopsti pre pocetka prvenstva … u isto vreme partizan je SAKACEN : da bi preziveo, moraoje da rasprodaje ono sto je najbolje imao , da trenere razjuri i da se pojacava sa igracima … sumnjive vrednosti … bolje vec u svojim redovima ima … GROBARI, TO JE BILA ULOGA TROJANACA . da ljudima u i oko zvezde , OSMISLJENI SCENARIJO … NEKO SLUCAJNO OD ZADRTIH PARTIZANOVIH LUDAKA NE POKVARI . scenarijo je jos na snazi … bozovicu – GROFE , bez ucene oko tvog odlaska i da si covek od reci … sa tim se upoznasmo za ovo kratko vreme, na klupi PREZADUZENE – TRULE zvezde . vise si kontradiktornih, izmanipulisanih izava dao za medije u zvezdi nego za svo vreme kao trener . GROFE,tebi sretan put i sa sobom povedi terzica ako moze da bez kaucije putuje. ovi sto ostanu … valjda ce se neko za njih pobrinuti … ova ucena mozda i prodje , bice poslednja … ALI … posle toga … bice mnogo gore … jer narod SCENARIO dobro prepozna … da mu vise ni UEFA NE treba

    0
    0
    Odgovori
    • Deda,ti si odasvno doveden u zabludu i izmanipulisan a izgleda da su ti i svrake popile mozak,ako si ga ikad i imao.Mada,čitajući tvoj komentar,onu prvu trećinu,jer za ostatak nemam stomak,da svari sve te nebuloze,zaključujem da si oduvek bio bez mozga.Idi čoveče,igraj šah negde sa penzosima,nije ovo za tebe,ne razumeš se u materiju.Čitava Evropa vidi koliko je Zvezda nadmoćna u našoj ligi,nekoliko klasa iznad svih,samo vas,šaka jada lupeta neke budalaštine.Videćeš da nema ništa od tvog radovanja da ode Grof ili dosta igrača,mada ni tada nebi bili ni drugi a za prvo mesto da ne pričamo.Prodaće Grujića,namiriti ekipi šta im se duguje,pregaziti sve i u prolećnom delu a vas još više zamrznuti.Bićete u debelom minusu i u Maju,kad je uveliko proleće.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter