5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TAJMING: Terzić objašnjava kada je pet miliona evra više od osam

Objavljeno: 08.12.15 u 22:04

Opšte je poznato da je Marko Grujić trenutno najtraženiji igrač Crvene zvezde, a iz reči direktora kluba Zvezdana Terziča izgovorenih u intervjuu za Večernje novosti moglo bi da se zaključi da će mladi vezista već ove zime biti prodat.

– Mnogo je zainteresovanih i svima je rečeno da on pre kraja avgusta ne može da ide iz Zvezde. Ja bih najviše voleo da Marko ostane i narednih pet godina, ali je situacija u klubu i srpskoj privredi takva da je odlazak takvog bisera neminovnost. Zvezdi je potreban novac da bi živela i mora da prodaje igrače, ali sigurno ne pre kraja kvalifikacija za Ligu šampiona. Nama je ona fokus, jer to takmičenje donosi 15 miliona evra direktnih prihoda i još 15 miliona indirektnih. Ili bar Liga Evrope.

Potom je Terzić objasnio spasonosnu formulu.

– Zato postoji mogućnost da se sa nekim klubom dogovorimo sada i da sada dobijemo potreban novac, a da Grujić ide tek krajem avgusta. Zvezdi je potrebnije sada pet miliona evra, nego osam u avgustu sledeće godine. A na proleće nema međunarodnih utakmica koje mogu da podignu tržišnu cenu igrača. Ne smem ni da pomislim, ne daj bože, da se igrač povredi na proleće.

U opširnom intevjuu Terzić je između ostalog još i uporedio ovaj tim Crvene zvezde sa onim šampionskim iz 1991. godine odnosno rekao je da od tada crveno-beli nisu imali moćniju ekipu koju je čak uporedio i sa slavnom Barselonom.

0
0

5 Komentara

  1. Fiskalni Savet Srbije kaže da se u novom Pčanu budžeta Srbije ne vidi 3oo miliona eura za čega se planira??? To je za ostale namene,

    0
    0
    Odgovori
  2. nastavlja se sa PLJACKOM NA TERENU i VAN NJEGA … svi ovi rezultati, uspesi, bodovi-bodovna razlika, mediji, publika je cista organizovana NAMESTALJKA OVE SEZONE-PRVENSTVA od strane ljudi u i oko zvezde , da se opravda dosadasnja i buduca PLJACKA NARODA . uporedite naslove , tekstove , izjave , saopstenja koja nam iz sata u sat iz zvezde stizu, koliko su unapred sracunata – ispunjena : MANIPULACIJOM, LAZI, PREVAROM DA BI PLJACKU OPRAVDALI . mediji odlicno taj posao obavljaju. najbolji primer za to je ova lakrdija – cirkus od ove fudbaske NAMESTENE sezone … koja je uvod za pricu za ligu sampiona i 15 miliona ER-a, koje racunaju . kad se covek NE bi udubio i znao sa kim posla ima … prica i nije tako losa . kad znamo koji su ONI … manipulati, prevaranti, lazovi, kako nas PONIZAVAJU-PLJACKAJU. evo uzmimo samo period od terzicevog dolaska : DUG je bio 52 miliona ER-a , godisnji budzet-TROSAK im je 15 miliona ER-a . za evro licence i isplate dugova, troskova. doveli su preko 30 igraca … prihod od gasproma, telekoma i ostalih sponzora…prodaje igraca, ulaznica … bez drzavnih tajkuna iz dogovorenih poslova na stetu naroda , nikako NE mogu da se pokriju njihove momentalni troskovi … zato za siroke narodne nase treba da bude mamac: LIGA SAMPINA i tih 15 miliomna ER-a . dali je to bas tako …??? sa kim to terzic misli da preskoci kvalifikacije ??? zvezda ni prvo kolo kvalifikacija lige evrope NE moze da preskoci … da se dodje do lige sampiona treba ju novi igraci i novi veliki trosak , NAPLATA tih 15 miliona ER-a od UEFE je tek 2018 godine . STA DO TOG DATUMA ISPLATE U 2018 god.??? od cega ce zvezda da zivi ??? zvezdin DUG ce narasti na 100 miliona ER-a . ko ce to da placa terzicu , narod PLJACKU koju ste smislili : da svaka 3 meseca PROSITE ili PLJACKU ORGANIZUJETE od 5 – 10 miliona ER-a za dalji zivot zvezde … narod vam NECE vise to dozvoliti. o korupciji , kriminalu utaji poreza … koji se vidi u vasim izjavama i saostenjima kroz UPLATE – ISPLATE … drzava – vlast bilo koja … i bilo kad … ce imati pune ruke posla. terzicu, vasa liga sampiona je toliko skupa za vec OPLACKANI I PONIZENI narod Srbije .

    0
    0
    Odgovori
  3. ..Bolje je sada, tj. ODMAH, da se ugradis TI, nego POSLE-ONI, kada TI ne budes u fk „Holkoz“..!!! .!. XXAAXXAA .!. Ovo „OBJASNJENJE“ DRZI VODU SAMO KOD MUSAVOG DELA … .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  4. Tako nekako … Sta ce mi u avgusti npr. 10 soma ako ja sad nemam leba da jedem i umrem od gladi !?!!! Prosto … nama sad gori da prezivimo, da platimo licencu i ovim momcima sva dugovanja em su zasluzili em treba da imaju motiv da ostanu i jos bolje igraju em da novi koji treba da dodju cuju da se ovde placa igrac !!! Zalosno al takva je situacija trenutno …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter