5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DA LI SU NADE NINKOVIĆA REALNE: Ima i taj plej-of…

Objavljeno: 07.12.15 u 10:40

Nikola Ninković jedan je od tragičara utakmice protiv Vojvodine, pošto je promašio penal, ali i pored novog poraza crno-belih veruje da se može do titule.

– Prvi put mi se ovako nešto dogodilo, nisam iskoristio penal, iz kontranapada primili smo i drugi gol. Poraz u teškom trenutku, pred Evropu. Dobro, ne mora još ništa da znači, ima i taj plej-of, podela bodova, ali..-istakao je popularni „Džigi“ za Sportski žurnal i osvrnuo se na dešavanja od subote:

– Nismo zaslužili da izgubimo! Vojvodina, osim golova, nije uputila nijedan udarac u okvir. Sami smo krivi, ne smemo da dozvolimo protivniku da nam zatrese mrežu iz prekida. Potom, promašimo i penal. Naivno… Vojvodina se samo branila. Ne mogu da kažem da nismo imali sreće, ali, primili smo golove iz gluposti. Eh, te naše greške… Ne znam ko nam je iz izrađene akcije zatresao mrežu. Sve nešto…

Nikola Ninković nema dilemu da li bi šutirao penal ako bi on bio dosuđen protiv Aguzburga u četvrtak.

– Šutirao bih! Teško mi je, sad sam promašio, ali ako šef kaže da opet budem izvođač – tu sam. Iskupiću se! Ako je moguće daću gol Nemcima. Mada, manje je važno ko će da bude strelac, samo mi da dočekamo proleće u Evropi – istakao je Ninković.

0
0

5 Komentara

  1. Ima,sine,plej of ali to su samo 7 kola,ako ti niko nije rekao a minus je veeeeeliki 24 boda a kada ih podelis,to su 12,pa ti vidi.Cak i da pocnete plej of svi od nule,opet bi Zvezda pobegla 10-tak bodova svima jer je minimum za dve klase ispred svih.Uostalom,ima jos dva derbija i dobicete svoje sledovanje,da nebi izjavljivali gluposti.

    0
    0
    Odgovori
  2. Penal moze da se promasi, boze moj, desava se i najboljima, ali…ako Ninkovic preore teren trceci, ako izgara 90+5 minuta, ako radi u defanzivi, ako uklizava, ako ostavi srce na rerenu JA MU NIKAD NECU ZAMERITI promasen penal taman da je finale Lige Evrope!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter