3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SUPERLIGA: Partizan čeka Vojvodinu u uvertiri istorijskog duela s Augzburgom

Objavljeno: 05.12.15 u 09:16

Ekipa Partizana u sjajnoj atmosferi dočekaće u 20. kolu Superlige Srbije ekipu novosadske Vojvodine na svom stadionu u Humskoj.

Crno-beli su konačno zaigrali kvalitetno na sva tri fronta, a osim trijumfa u evropskim utakmicama „Parni valjak“ je konačno sebi trasirao pobednički kolosek i na domaćoj sceni.

Ljubinko Drulović i njegovi momci danas od 14:00 sati imaće priliku da nastave sa dobrim rezultatima, pošto im na noge dolazi klub kojeg sa klupe neće moći da predvodi novi šef struke, suspendovani Nenad Lalatovć.

– Očekuje nas važna utakmica protiv Vojvodine, koja beleži pobede od dolaska novog trenera. Međutim, imamo najviše ambicije i želimo da nastavimo sa dobrim rezultatima. Vojvodina ima dobar tim, ali cilj nam je da iskoristimo njihove loše strane. Važan meč je pred nama i pobedom želimo da se podignemo pred meč sa Augzburgom u Ligi Evrope – rekao je Drulović na konferenciji za medije na stadionu Partizana.

Problem za crno-bele moglo bi da predstavlja odsustvo Alena Stevanovića, ali u taboru vladajućih šampiona Srbije, bez dileme, ima igrača koji bi mogli da „pokrpe rupe“. Takođe, Durlović neće moći da računa ni na Vulićevića koji je doživeo jeziv prelom ruke.

– Alen neće igrati protiv Vojvodine, dok će mesto desnog beka, umesto povređenog Vulićevića, zauzeti Petrović ili Bandalovski. Petrović je solidno odigrao protiv Voždovca na mestu koja mu nije primarna – poručio je Drulović.

0
0

3 Komentara

  1. PARTIZAN PISE ISTORIJU NEZAVISNE R. SRBIJE U FUDBALU, POSTO JE U KOSARCI ISPISAO !!! PROTIV SISTEMA, USTANI, BORI SE, SRBIJO PROBUDI SE..!!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Pokazali mu Lalatovic i Vojvodina,kako se pise istorija.Najvece zlo srpskog fudbala je po ko zna koji put spusteno na zemlju,iako je prerano poletelo bez razloga.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter