4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

INCIDENT: Božović vređao novinara na konferenciji! (VIDEO)

Objavljeno: 05.12.15 u 14:03

Trener fudbalskog kluba Crvena zvezda Miodrag Božović vređao je danas novinare na zvaničnoj konferenciji, a jednog od njih nazvao je budalom. 

Božović je ponovo negativno govorio o novinarima, nezadovoljan načinom na koji oni rade svoj posao i tekstovima posle poraza od Borca u Kupu.

Božović je budalom nazvao jednog novinara sa kojim je i ranije imao sukob, kada je rekao da je „diktirao devojci koja radi u drugom listu šta da piše“.

Kada su ušli u polemiku, Božović je poručio novinaru i da „može da mu pljune pod prozor“.

– Možete da govorite o meni kao treneru i o taktici i da kritikujete, ali mi uporno apostrofirate da se ne ponašam grofovski. Ne znam ko od vas poznaje nekog grofa pa zna kako grofovi treba da se ponašaju“, rekao je Božović. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

On je dodao da igrači psihološki nisu pali posle poraza od Borca, već novinari.

– Više sam radio da psihološki podignem novinare, jer su oni pali. Igrači nisu jer u fudbalu imate tri rezultata: pobedu, poraz i nerešeno. Shvatamo da nismo Barselona i da moramo ponekad da izgubimo. Okrenuo bih se na neprofesionalno i nekorektno izveštavanje pojedinih medija. Trener koji dobije crveni karton nema pravo da prisustvuje konferenciji za novinare. Nisam ‘zapalio’ nigde, nego sam bio tu – kazao je Božović.


(Izvor: Web TV)

Trener Zvezde je rekao da posle crvenog kartona nije želeo da napusti teren jer je to bio jedini način da protestuje.

Božović je govorio i o predstojećoj utakmici protiv Čukaričkog, u derbiju 20. kola Super lige Srbije.

– Biće teško, sigurno, to je ujedno i derbi. Čukarički igra izvanredno i zasluženo je drugi. Neće nam biti lako, pod moranjem smo jer smo u prilici da oborimo još jedan rekord, da napravimo 17. uzastopnu pobedu u prvenstvu – rekao je Božović.

On je Čukarički istakao kao pozitivan primer srpskog fudbala.

– To je klub koji treba svima u Srbiji da služi kao primer kako treba da se radi. Klub drži jedan čovek, domaćin i izvanredno napreduje. Nadam se da će tako nastaviti, želim im svu sreću od ponedeljka – istakao je Božović. 

Utakmica će se igrati u nedelju od 16.00 na Banovom brdu.

0
0

4 Komentara

  1. Kod nas su novinri postali nedodirljivi,imaju komentar za sve,a ne sme im se odgovoriti.Retko koji novinar ima vise znanja o taktici od bilo koga od nas,a da ne pricam o tome sto nisu upoznati sa psiho-fizickim stanjem pojedinih igraca u datom trenutku.Ovde ne mislim samo na Zvezdu ,nego na bilo koji klub u bilo kojoj ligi u Srbiji.

    0
    0
    Odgovori
  2. Grof od Mojkovac samo dokazuje da je obican brdjanin i prostak kome su uvek krivi novinari kada belezi lose rezultate…tako se ponasao i posle bruke sa Kazahstancima i one sa Ofk-o…a onda se umesala drzava i od njega napravila „Murinja“, iako nije nikada osvojio titulu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter