2
Domaći fudbal

FOTO: FK VOJVODINA

LALATOVIĆ: Igra Partizana zasniva se na četvorici igrača i starom vuku!

Objavljeno: 04.12.15 u 16:11

Derbi između Partizana i Vojvodine igra se u subotu od 14.00 sati. Ulaz je besplatan, a dobar fudbal očekuje i trener gostiju Nenad Lalatović.

-Svaki derbi donese nešto novo, pa verujem da će tako biti i ovoga puta. Nadam se da će junak sutrašnje utakmice biti neko iz redova Vojvodine. Idemo u goste jako dobrom timu, koji je skoro obezbedio proleće u Evropi – rekao je Lalatović i nastavio:

-Međutim, i mi smo u usponu forme, ekipe se dobro poznaju i sumnjam da može da bude nekih iznenađenja. Kao i svaki tim, tako i Partizan ima svoje mane, koje ćemo pokušati da iskoristimo i vratimo se neporaženi u Novi Sad – rekao je na konferenciji Lalatović.

naglasio je da se igra Partizana zasniva na četvorici igrača – Baboviću, Živkoviću, Abubakaru i Ninkoviću.

-Ako bude igrao, sigurno da će veliki adut Partizana biti i Saša Ilić, čije samo prisustvo na terenu mnogo znači za čitavu ekipu. On je stari vuk i na njega ćemo takođe morati dobro da obratimo pažnju- istakao je Lalatović.

Mladi reprezentativac Ognjen Ožegović, koji je inače bio jedan od junaka trijumfa Novosađana u prvom delu prvenstvu (3:2), veruje u novi trijumf.

-U usponu smo forme i sa mnogo pozitivne energije idemo u Beograd. Ako smo ih već jednom pobedili, ne vidim razlog zašto to ne bismo učinili ponovo.

Pročitajte i očekivanja Ljubinka Drulovića, kakve nedouimce on ima… Da li ste videli kako Grobari zovu navijače na stadion?

0
0

2 Komentara

  1. Nemas ti pojma,nisu te dzabe najurili iz Zvezde.Ti si trener za klubove kao sto je Nap redak,Borac,Crvena Zvezda ali iz Malog Mokrog Luga.Glavni igraci od kojih zavisi igra Partizana su Zivkovic,Brasanac,Abubakar,a ne tvoj surak Babovic i ona budala Ninkovic.

    0
    0
    Odgovori
  2. Zar ovaj nije kažnjen od Disciplinske komisije sa 3 meseca? Ovo je nezapamćeno cigansko bahanalisanje i otvoreno nepoštovsnje svih organa Saveza a najtragičnije je što FSS pred ovim otvorenim ruganjem i bahatim provociranjem zabija glavu u pesak ko noj. Kao ništa ne primećujemo:-((

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter