3
Domaći fudbal

FOTO: FK VOJVODINA

DISCIPLINSKA KOMISIJA FSS: Nenad Lalatović suspendovan!

Objavljeno: 04.12.15 u 20:04

Disciplinska komisija FSS-a večeras je Fudbalskom klubu Vojvodina dostavila odluku o tromesečnoj suspenziji šefa stručnog štaba Nenada Lalatovića.

U Fudbalski klub Vojvodina, večeras je stigla odluka Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije, kojom je šef stručnog štaba Nenad Lalatović kažnjen sa tri meseca suspenzije, zbog verbalnog prekršaja dok je bio šef stručnog štaba FK Borac iz Čačka.

Fudbalski klub Vojvodina još jednom naglašava da će na ovu odluku uložiti žalbu drugostepenom organu, jer smatra da su na taj način kažnjeni i klub i igrači, a isto će uraditi i Nenad Lalatović zbog previsoke kazne.

Uzimajući u obzir pravilnik Disciplinske komisije, član 139, odluka stupa na snagu 24 sata po prijemu, što znači da Nenad Lalatović ima pravo da vodi ekipu još samo na sutrašnjoj utakmici, koju Vojvodina igra sa FK Partizan iz Beograda.

Nadamo se da će drugostepeni organ FSS imati razumevanja i uzeti u obzir nepravednost ove odluke prema FK Vojvodina, te da će Nenadu Lalatoviću omogućiti pravo na rad, koje je Ustavom Republike Srbije zagarantovano.

0
0

3 Komentara

  1. SPRDNJA OD SRPSKOG FUDBALA … u ove tri i po godina . od kako GLAVNI ODBOR STRANKE … odluci da podrzi drzavni projekat …

    0
    0
    Odgovori
  2. prestroga kazna za jedinog mladog i perspektivnog srpskog trenera! zasto ga fss na takav nacin sprecava u napredak karijere!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter