1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SAMO ZA SPORT: Zemljište oko Zvezde ne može da se koristi u druge svrhe!

Objavljeno: 03.12.15 u 15:23

Gradski menadžer Goran Vesić naveo je da će se zemljište oko stadiona Crvene zvezde „Rajko Mitić“ ubuduće koristiti samo za sport, pošto se ranije spekulisalo da bi moglo biti korišćeno za sve drugo…

-Lokacija na Autokomandi je u prošlosti bila na meti raznih investitora i tajkuna koji su želeli da je upotrebe za sve drugo osim za sport. Sad to neće biti moguće i ova lokacija će biti sačuvana za sport. Više nema prepreka da Zvezda krene u realizaciju izgradnje novog stadiona – navodi se u saopštenju dostavljenom agenciji Beta.

Objasnio je i zašto je to tako.

-Za grad Beograd je važno da se sportski objekti sačuvaju, budu unapređeni, kao i da se zemljište oko tih objekata koristi za sportsku namenu – zaključuje se u saopštenju.

Nacrtom novog plana predvidjeno je da na 17,5 hektara zemljišta koje je vlasništvo Fudbalskog kluba Crvena zvezda mogu da se grade isključivo sportski objekti.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter