0
Evropske lige

PROGOVORIO: Benzema prvi put pričao o ‘slučaju Valbuena’, samo je ‘hteo da pomogne’

Objavljeno: 02.12.15 u 11:11

Veliki skandal potresao je fudbalsku planetu kada je otkrivena informacija da se Karim Benzema našao na meti istražnih organa koji sumnjaju da je porno video snimkom ucenjivao svog saigrača iz reprezentacije, Metjua Valbuenu.

Benzema je početkom prošlog meseca priveden zbog sumnje da je umešan u ucenjivanje Valbuene video snimkom seksa sa devojkom zbpog čega mu preti maksimalna zatvorska kazna od pet godina.

Od tada do danas Benzema je držao usta zakopčanim, da bi u ekskluzivnom intervjuu za francusku televiziju „TF1“ izjavio da je „samo želeo da pomogne Valbueni“.

– Matije je moj prijatelj, samo sam hteo da on postane svestan ozbiljnosti situacije i da mu pomognem – rekao je Benzema u intervjuu koji će biti emitovan u sredu uveče, a čije je kratke delove preneo „L’Mond“.

Benzema je otkrio da nije video snimak, ali da je za njega čuo od svog prijatelja Karima Zanetija, koji je prvooptuženi za iznudu.

– Nije tačno da je Karim tražio novac, on je samo hteo da posreduje između trojice ucenjivača i Valbuene. On je moj prijatelj, dajem mu dovoljno novca, a zaposlen je u mojoj firmi – rekao je Benzema.

Ukoliko sud ustanovi, ipak, da je Benzema učestvovao u iznudi novca, napadač Reala gotovo izvesno će ostati bez svog mesta u nacionalnom timu Francuske.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter