10
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

TRESE SE PARTIZANOVA SVLAČIONICA: ‘Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine!’ (FOTO)

Objavljeno: 26.11.15 u 22:04

Bugarski internacionalac Valeri Božinov, a ko će drugi, među prvima se oglasio na društvenim mrežama sa svežim materijalom iz svlačionice Partizana.

Navijači Partizana večeras uživaju. Anaravno i fudbaleri, sudeći po slici koju nam je preneo Valeri Božinov putem društvene mreže instagram.

Gotovo kompletna delegacija crno-belih u Alkmaru stala je u jednu fotografiju, na kojoj se posebno ističe bugarski internacionalac.

Ističe se i njegova poruka uz ovu sliku, dobro poznati stih:

– Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine!!! – napisao je Božinov.

0
0

10 Komentara

  1. @ smejurija babinjo je igracina Za bozinova barem u ovom trenutku čovek jedva trckara. Bravo za pobedu odusevili su me . Bila je previlegija biti sinoc na stadion i sad kad se vratim u nicu nek me izbace sa posla zbog odsustva pič.e francuske ziveo partizan

    0
    0
    Odgovori
  2. Prvu sliku kvari cupavac na levoj strani sa dve leve noge i tatkom koji placa da bi ovaj igrao.Sramota je da takav covek uopste stoji pored Vulicevica i Bozinova,koji su ipak igracine za njega.

    0
    0
    Odgovori
  3. EVROPA NAM JE MALA.. SPONZORUSA, POSLE MNOGOOO RAKIJE I VINA, JEL’ BOLJA BLUDNICA ILI CURA FINA..??!! .!. XXAAXXAA .!. .. BOLJE JE DA PLATIM, NEGO DA SE „PATIM“…..SUDBINA VAS VECITIH CRVENO-BELIH GUBITNIKA, NECE BITI I NASA !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Ti si klasičan idiot,to je opštepoznato…raduješ se što ste dobili one jadnike što ne znaju ni loptu da šutnu,raspali AZ a CRVENO BELI SU ŠAMPIONI EVROPE I SVETA,tako da nikad neće biti gubitnici,za razliku od vas,kome je ova sezona u Evropi,najveći uspeh od postojanja.XXAAXXAA

      0
      0
      Odgovori
  4. EVROPA NAM JE MALA.. SPONZORUSA, POSLE MNOGOOO RAKIJE I VINA, JEL’ BOLJA BLUDNICA ILI CURA FINA..??!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter