3
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

LIGA EVROPE: Partizan u Holandiji juri šansu za evropsko proleće

Objavljeno: 26.11.15 u 09:14

Fudbaleri Partizana večeras od 21.05 igraće meč sa ekipom AZ Alkmara u 5. kolu Grupe L Lige Evropa.

Posle četiri utakmice crno-beli dele drugu poziciju sa ekipom Augzburga sa 6 osvojenih bodova.

Eventualnim trijumfom ekipa „Parnog valjka“ znatno bi povećala šanse da napravi istorijski uspeh i prođe grupnu fazu drugog po rangu evropskog takmičenja.

Trener crno-belih Ljubinko Drulović veruje u uspeh svog tima i ističe da je dobra stvar za tim to što će na ovom meču moći računa na oporavljene igrače, Darka Brašanca i Andriju Živkovića.

– Biće svakako težak meč jer su oni u usponu forme. Imamo tu nesreću da se ekipe podižu baš pred utakmice sa nama. Bilo bi dobro da nas domaćini potcene, pošto bismo to mogli da iskoristimo na pravi način – počeo je Drulović i nastavio:

– Vratili su nam se neki igrači, pre svih Darko Brašanac i Andrija Živković. Od njih očekujem mnogo, uostalom kao i od svih. Brašanac nema snage za svih 90 minuta, ali on uvek da veliki doprinos. U svakom slučaju, moramo da budemo tim. Optimista sam, verujem u ove momke, koji su odlično radili – rekao je trener Partizana, Ljubinko Drulović.

Partizan je u prvom duelu pobedio AZ u Beogradu sa 3:2.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter