6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

EUFORIČNI ŽIVKOVIĆ I BOŽINOV: Ko je Serhio Ramos u ekipi Partizana?

Objavljeno: 26.11.15 u 22:48

Neće se još dugo stišati euforija koja je zahvatila fudbalere Partizana, što se može videti i po njihovim izjavama posle meča.

Iako ga dugo ‘nije bilo na terenu’, Andrija Živković se pojavio pravo niodkuda u 89. minutu, ponudio se zahuktalom Oumaruu i postigao zlata vredan gol za pobedu.

– Verovali smo da možemo da dobijemo i pored toga što smo gubili. Nismo znali rezultat iz Augzburga, ali smo svi do jednog verovali u to da možemo da preokrenemo ovde. Mi smo ekipa koja igra do kraja. Možemo da se sačuvamo od Augzburga u poslednjem kolu, ali idemo na pobedu, neće biti kalkulacija – rekao je Andrija Živković.

Nije mogao da se odluči koji mu je draži trijumf, večerašnji ili onaj protiv Steaue.

– Obe su mi drage. Da nije bilo one protiv Steaue, ne bi bilo ni ove. Hvala navijačima, oni su nam velika snaga – istakao je Andrija Živković.

Valeri Božinov odmah posle meča se ‘javio’ iz svlačionice, a posle meča novinarima je, vidno uzbuđen, izneo svoje viđenje utakmice.

– Zaslužili smo sve ove pobede i daj bože da i protiv Augzburga bude sve kako treba. Idemo na pobedu, mi smo Partizan iako nam je i bod dovoljan. Ovo je ono što smo hteli da uradimo nešto veliko za Partizan.

– Pokazali smo da imamo veliko srce, mu*a. Svi smo verovali u pozitivan rezultat, iako je i Augzburg vodio. Svaka čast i za Bilbao, igrali su pošteno – rekao je Božinov, a onda se osvrnuo i na oreol neporaženosti koji prati njegovog najboljeg prijatelja Ivana Bandalovskog.

Bandalovski kaže kad on igra mi ne gubimo. Tako je bilo i sada. Banda je fenomenalan. On kaže da nikad nismo izgubili u sivom dresu. Otkud on zna sve to? Igra na svim pozicijama, on je naš Serhio Ramos ili Maskerano – zaključio je vidno ushićeni Bugarin.

0
0

6 Komentara

  1. Posle tekme najtužniji čovek u cig-Srbiji je bio premijer. Moraće da čestita na najvećem uspehu njemu omraženom klubu. Gnjida.

    0
    0
    Odgovori
    • .!. XXAAXXAA .!…I GLAVU CE SAGNUTI, KLEKNUTI, PREKRSTITI SE I BOGU SE POMOLITI, ZA OPROST GREHOVA PREMA-PARTIZANu-MIT ILI CUDO-JEDINI PONOS I NAJVECI BREND SRBIJE !!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter