4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TERZIĆ POTVRDIO: Prodajemo Marka Grujića!

Objavljeno: 25.11.15 u 09:15

Interesovanje za mladog vezistu Crvene zvezde je veliko, te je prodaja najbolja opcija za igrača i klub.

Dugo je Zvezdan Terzić govorio da će Marko Grujić ostati fudbaler Crvene zvezde. I hoće, ali samo do leta 2016. godine. Naime, u razgovoru za Sportski žurnal, generalni direktor crveno-belih je istakao da će Zvezdin biser na leto napustiti stadion „Rajko Mitić“.

– Želja nam je da prodajom Marka ostvarimo rekordan transfer. Naša želja je da prihodujemo 10 miliona evra. Ipak, cenu određuje tržište. Mnogo evropskih velikana se raspituje za Grujića, ali konkretne ponude nema. Prihvatićemo najveću koju dobijemo, ali da i Marko bude zadovoljan. Nadam se da ćemo uspeti da ga zadržimo bar do 31. avgusta 2016. godine – rekao je Zvezdan Terzić.

0
0

4 Komentara

  1. Jedini način da za njega dobije 10 miliona je da klub u koji ide da 3-4, a Vučić doda 6-7, pa se predstavi kao transfer… Obzirom da više ne pije vodu farbanje sa besomučnim rasipanjem Gasproma, koji gađa propali klub milionima eura iz dosade…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter