8
Evrokupovi

FOTO: Maccabi Tel Aviv

U SLS OVOG NEMA: Rajković pogledom ispratio šut Viljana (VIDEO)

Objavljeno: 24.11.15 u 23:10

Čelsi je je sa 4:0 demolirao Makabi u Tel Avivu, a jedina svetla tačka u poraženom timu bio je golman Predrag Rajković koji je i pored četiri primljena gola odbranio veliki broj šansi „plavaca“. Ipak, u 73. minutu najbolji mladi čuvar mreže sveta nije imao nikakve šanse. Slobodan udarac je izveo Viljan, a Rajković je šut ispratio pogledom i na kraju samo mogao da aplaudira Brazilcu na majstoriji…

(Izvor: RuTube)

0
0

8 Komentara

  1. Kakav je on golman, daj nemojte ga toliko hvaliti i dizati u nebesa, napravili su od njega kao da je casillas, napumpali ga u medijima, prima golove kako stigne.. Nije on za vece utakmice,ne kazem,jeste mlad ali treba puno iskustva da bi mogao da stane na gol..

    0
    0
    Odgovori
  2. Kakvi ste vi grobarski smradovi!Decko je fenomenalan golman i tek ce da pokaze da je klasa a vi kao da je siptar!Dajte malo podrske jednom mladom srbinu koji je na pocetku svoje velike karijere!Naravno da nema ovoga u SLS ali nema ni mladjeg golmana u LS!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter