30
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠTA ĆE REĆI DELIJE? Igrači Crvene zvezde se slikali u trenerkama Partizana, pisali stihove Grupe JNA na Instagramu (FOTO)

Objavljeno: 24.11.15 u 09:51

Kako stoje stvari, veliki problemi se smeškaju igračima Crvene zvezde.

I do onim mladima, iz omladinske škole, koji su odlučili, čini se, da iskažu svoju navijaču pripadnost na društvenoj mreži Instagram okačivši svoje fotografije u opremi večitog rivala, Partizana.

Naime, kako prenosi Sport, mladi igrači  Slađan Rakić i Filip Maksić izašli su u javnost odeveni u trenerke FK Partizan okačivši slike u toj garderobi na društvene mreže.

Da stvar bude još teža po ove momke, oni su pisali stihove Grupe JNA „Dobro pamtim sve“ i „Kada umrem reći će Grobar bio je“.

Ubrzo i saigrači i navijači počeli su da kritikuju odluku ovih momaka da okače ove fotograje, a njih dvojica su fotografije skinuli sa društveih mreža. Međutim, već je za to bilo prekasno…

FOTO: CROP
FOTO: CROP
0
0

30 Komentara

  1. Pa svojevremeno i Piksi je bio partizanovac samo tada nije bilo interneta da to i objavi. Ali to nema veze sa profesionalizmom. Jedini je covek u istoriji koji mu je dao gol sa centra.

    0
    0
    Odgovori
  2. ZAO MI JE STO NAVIJACI ZVEZDE IMAJU FASISOIDNE IDEJE —sta zamisljaju da svi u ovoj zemlji Srbiji moraju da navijaju za proizvodjaca pecurki, e pa nece da moze u Ovoj zemlji Srbiji postoje jos klubova i ljudi koji imaju pravo na svoje navijacko opredeljenje,—-SLOBODA IPRAVDA ZA OVU DECU —-MERAKLIJA

    0
    0
    Odgovori
  3. Pola bas što piše komentare radi za 18000 ako i radi. To su važne stvari a ne Partizan… Zvezda… Trenerke… Koga zabole uvo.

    0
    0
    Odgovori
  4. Zvezda jeste najveci brend ali za krimi i i mafi radnje —a i opste poznato **za sve se navija PARTIZAN se VOLI**

    0
    0
    Odgovori
      • Ipak prijatelju prava istina stanuje na *mrakani*, a olicenje zla je vas dr. Poternica sa krimi i mafi prosloscu za cije postenje i interpol zna, , zatim abolirani predsednik, sadasnji falsifikator*-/rece onomad Rajkovic o falsifikovanom potpisu/, razne KOKEZE BLOKEZE, babarogici mrakici i njima slicnima, malo si prijatelju po**dr**kao** pojmove. a i koliko ste niski +zbog cega je skandal zabraniti da obuku ono sto im se svidja i iskazu svoja misljenja, da li je skandal bio Djurovski i Milojevic u Partizanu, pa onaj propali Bosancic u Zverzdi **vase postenje spisak od 84 igraca na reprogramu dugovanja, struja milionska ali zavrnuce i narod Srbije jednom slavinu, ovim ne branim lopovcine iz Partizana koje su u zadnju deciniju zgrnuli silne pare u svojim dzepovimaod transfera igraca , ovim branim dvoje mladih decaka koji imaju pravo na svoju elementarnu slobodu da iskazu svoje jedno sasvim normalno misljenje, kao sto je i Nemanja Radonjic nekada velika nada Partizana a sada jedan propali talenat imao i ima pravo da se deklarise kao jedan od fanova *zver*zde*

        0
        0
        Odgovori
        • Istina jeste na Marakani a oličenje zla u Humskoj.Vaši Đura frizura i ovaj sadašnji predsednik su ojadili državu i narod svojim fantomskim firmama,koje su pokupovali za DŽ a radnike isterali na ulicu.Za njih je Terza mala maca.Za Zeku i Bjeku da ne pričam,o njihovom poštenju su i knjige pisale,najveće lopvčine u istoriji fudbala.Naš Džaja je uhapšen zbog grobarske vlasti i ništa mu nije dokazano,kao što je i Rajković odmah demantovao da mu je lažiran potpis ali to vas ne zanima,bitno da je napisao neki plaćeni novinar neku laž,koja vam ide u prilog i odmah se uhvatite za nju.Spinujete na svaku vest i kako vam odgovara.Kad su Milko i Milojević prelazili iz većeg u manji klub,naravno da je bio skandal,zato ni danas nemaju pristup Marakani,izdaja se ne prašta a Milkovom sinu je zabranjeno bilo da pređe u Zvezdu,iako je kvalitetom to zaslužio.Moraju se pamtiti i junaci i izdajnici.

          0
          0
        • ..“Moraju se pamtiti junaci i IZDAJNICI..“..DOBRO PAMTIMO SVE: OSNIVAC VAM JE UDBAS KRCUN, KOJI JE POGUBIO CHICHU U KOGA SE „KUNETE“..!!! NAJVECA TAJNA SRPSKOG FUDBALA: UPRAVNIK GOLOG OTOKA (za cije“vladavine“ je POGUBLJENO NAJVISE SRBA U ISTORIJI..) KOGA SU ZVALI ZVER, STVORIO JE CZ-NIKOLA BUGARCIC !!! TO JE JEDINA ISTINA I „SVETO PISMO“ CRVENE SRBIJE !!!

          0
          0
        • Ako je Dzajic bio nevin ,zasto je aboliran? I kakav je on covek ako se ne buni da nevin bude aboliran?

          0
          0
      • Tvoja bolest i mrznja prelaze u paranoju, ali kada nekoga mrzis pokazujes mu kolijko zaista vredi i koliko je jaci i bolji od tebe,Djura frizura i ostale lopovcine iz partizana su pre svega ojadile partizan jer je partizan imao milionske transfere i ima najacu omladinsku skolu fudbala u ovom delu balkana jer sa tolikim milionima je partizan u gubitku, i pitaj se koga ste vi lopovcine igraca izbacile sem skoro na silu prodatog golmana Rajka, sa malo jacom cifrom , ostalo ****pecurkana**** ali pre svega treba da ti jedno bude jasno i PARTIZANi ZVERZDA se nalaze u Srbiji i srpski su klubovi i trebamo se radovati njihovim uspesima bez obzira na klupsku pripadnost, pogotovo uspesima na medjunarodnoj sceni —ali ste vi navijaci zverzde zaslepljeni i zadojeni mrznjom koja prelazi u bolest, a za vasu bolest tesko ce leka naci i vas veliki vodja AV i ova deca ne zasluzuju da njima neko brani za koga ce da navijaju, ako mislite da je Zvezda Srbija** ONDA IGRAJTE SAMI SA SOBOM I PUSTITE OSTALE DA UZIVAJU U FUDBALU I SLOBODI

        0
        0
        Odgovori
    • Od Vucica vise lazu i Tadic,Dacic,Ruzic,Dinkic…pa smo ih trpeli.Istrpecemo i ovoga,bar toliko,koliko i ove pre njega jer ce naredni biti mnogo gori i lazljiviji.

      0
      0
      Odgovori
  5. Najuriti mala g…a pod hitno iz kluba.Takvi otpadnici nam ne trebaju u svetinju.Ko je od malih nogu retardiran i pogresno usmeren,neka ide na drugu stranu.Nama trebaju Novi Grujici,Jovanovici,Jovici,Ristici,Rajkovici…nikako i nikad vise Mustafe,Milko Djurovski,Milojevici i slicni otpadi.

    0
    0
    Odgovori
  6. Da ko ih j… !! Fino nas narod kaze posle je… nema kajanja. Sad za njihove zivote se ne treba brinuti, a za karijere i te kako treba, odma ih najuriti, pa neka idu u komsiluk, nama takvi ne trebaju. Pa sve i da nije rivalstvo kakvo jeste, da su se slikali u dresu OFK Beogeada ili Jagodine, nije bitno, oni zive od Zvezde(bar bi trebalo da je tako) i to je njihov klub !!

    0
    0
    Odgovori
  7. Sta tu ima da se kaze ?!??? U toku dana da se razduze i mars na kapiju !!!!! Kolko to mozga ima … al bolje ovako nego da gajimo zmije u kuci !

    0
    0
    Odgovori
  8. Tako je srbi, u ovome smo šampioni, napravite probleme ovoj deci zato što su zakačila nekolilo bezazlenih fotki na instagram. Objavite senzaciju da dobijete par klikova i šerova više a njih i njihove živote ko ×××e.

    0
    0
    Odgovori
    • Nigde gde postoji gradski derbi ovo nije bezazleno.Seti se Balotelija pa i Mihajlovica.Ovo je van pameti.Navijaj za koga hoces to je tvoje pravo ali ne skaci sam sebi u stomak.A niko njima nije napravio problem vec su oni sami sebi

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter