3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Božović napravio neočekivanu promenu u napadu (SASTAVI)

Objavljeno: 22.11.15 u 16:12

U poslednjoj utakmici 18. kola Superlige Srbije na niškom Čairu sastaće se domaći Radnički i lider prvenstva Crvena zvezda.

Kada su u pitanju sastavi trener domaćeg tima Milan Rastavac nije previše kombinovao, dok je Miodrag Božović napravio zanimljivu izmenu u napadu. Naime, umesto Huga Vijeire u samom špicu neće igrati Luka Jović već iskusni Predrag Sikimić koji će voditi borbu sa visokim štoperima Radničkog.

S obzirom da će teren na Čairu biti veoma težak jer su sneg i kiša padali tokom noći i današnjeg jutra i crveno-beli će morati da menjaju svoj stil igre odnosno verovatno će biti mnogo više centaršuteva nego što je uobičajeno.

[stextbox id=“hotsport_text_box“]
Radnički Niš – Crvena zvezda (17.00)

Stadion: Čair
Sudija: Vlado Glođović

RADNIČKI: Jovanović, Petrović, D. Bulatović, R. Bulatović, Lakić-Pešić, Tomić, Đuričković, Marjanović, Ašćerić, Jovanović, Zemljanuhin

CRVENA ZVEZDA: Kahriman, Petković, Luković, Jovanović, Ibanjez, Grujić, Donald, Katai, Srnić, Matos, Sikimić
[/stextbox]

0
0

3 Komentara

  1. ..Potcenjivacki na NISKU TVRDJAVU, KOJA JE ODOLEVALA TURCIMA I NJIHOVIM PRADEDOVIMA,MNOGO PRE NJEGA I NJIHOVIH NASLEDNIKA S’ BLUDNICAMA.. .!. XXAAXXAA .!. NISKA TVRDJAVA PASTI-NECE !!!

    0
    0
    Odgovori
    • HahahahaahahahahhaahahHahaahahahahahaahhaahahahahahahahahahahaahahahahahahahHhahahHhHhHhhHhhHhbHahHHbahahahahahahahahahahahahaha je’i i ne vadi

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter