4
Domaći fudbal

NI BENFIKA, NI ATLETIKO: ‘Srpski Mesi’ na pragu Grada svetlosti?

Objavljeno: 22.11.15 u 09:40

Kao grom iz vedra neba juče je odjeknula vest da je za usluge Andrije Živkovića zainteresovan Atletiko Madrid, ali to nije jedini velikan u redu za mladog Srbina.

Naime, kako Blic saznaje PSŽ je takođe pripremio unosnu pobedu za „vunderkinda“ Partizana. Crno-beli bi od „svetaca“ dobili neverovatnih 12 miliona evra za krilnog napadača, a Živković bi dobio platu od dva miliona evra godišnje. Naravno, pitanje je koliko bi od tog novca pripalo Partizanu, a koliko menadžerskim agencijama i porodici Živković.

Pored PSŽ-a u redu za Andriju Živkovića su stali Befika, Atletiko Madrid, Totenhem i Arsenal.

0
0

4 Komentara

    • Drago mi je da si ti uspeo u životu i radiš posao koji voliš za 2,5 miliona godišnje…a neka ovog „naduvanog“ da ostavlja komentare jer nema posao

      0
      0
      Odgovori
  1. Kakav bre srpski Mesi,pa ovaj mu nije ni do skocnog zgloba…naduvaste decka bez ikakvog razloga.Neka izabere Belgiju ili Holandiju ako hoce nesto da odigra i da mu to bude odskocna daska za dalju karijeru i neku dobru kintu.U jacim ligama ce presedeti na klupu i izgubice vrednost za buduce ugovore.

    0
    0
    Odgovori
  2. manipulacije, lazi i lopovluk… Bum! Bum! i onda shvatimo da od dva BUM-a Partizanu ostane TRT! Koliko smo igraca plasirali u Evropu i za koje BUM pare realno gledano trebali bi da imamo budjet od 40-50 miliona i da se ne ciganisemo za plate i premije…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter