3
Domaći fudbal

FOTO: partizan.rs

SAD MOŽE DA SE PREGOVARA: Partizan više ništa ne duguje svom ‘biseru’

Objavljeno: 19.11.15 u 12:12

Predsednik Partizana Zoran popović istakao je da crno-beli više ne duguju ni dinara svom najboljem igraču.

– Izmirli smo sve obaveze prema Andriji. To je dobro, jer sada možemo da pričamo sa njegovim menadžerom o ostanku u Partizanu. Njemu ugovor ističe na leto 2016. godine, a naš cilj je da crno-beli dres nosi bar godinu dana više – počeo je priču Zoran Popović za TV Partizan.

Prvi čovek „parnog valjka“ se osvrnuo i na izjavu Andrijinog oca da klub duguje mladom igraču.

– Zasmetala mi je ta izjava, odmah sam se čuo sa ljudima iz stručne službe i dali su mi informaciju da je poslednji rok isplate obaveza prema Živkoviću bio 31. decembar. Izmirili smo sve obaveze prema igraču već sada i verujem da ćemo uspeti da se dogovorimo o produžetku saradnje. Sve prepreke su sada otklonjene – jasan je bio Popović.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Rezultati Partizana u Superligi Srbije su ocenjene kao veliki neuspeh.

– Rezultati su polovični. Napravili smo odličan uspeh ulaskom u Ligi Evrope. Ostaju nam još dve utakmice, koje su značajne da bismo prezimili u Evropi. Senku na to baca domaće prvenstvo. To je neuspeh. Razumem navijače. Nadam se da ćemo crnu seriju prekinuti protiv Novog Pazara i krenuti u osvajanje bodova – zaključio je Popović.

0
0

3 Komentara

  1. Da li ti stvarno mislis da ce potpisati ugovor sa vama a u inostranstvo mu nude brdo para i jos ce mu povecati kao slobodnom igracu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter