0
Evropske lige

GENIJALNA IDEJA: Navijač Arsenala dovodi Mesija u London

Objavljeno: 19.11.15 u 10:36

Španski mediji nedavno su izašli sa pričom da bi leo Mesi mogao da napusti Barselonu odnosno Španiju zbog visokih poreskih stopa koje vladaju u toj zemlji, a naredna destinacija bi mu bila Premijer liga.

Klub koji ga želi morao bi samo da ispuni jedan mali uslov, a to je nedeljna plata od 600 hiljada evra, što je ipak preveliki zalogaj i za najbogatije.

Zato je jedan navijač Arsenala došao na ideju kako bi pristalice „topdžija“ mogli da pomognu svom klubu, a ujedno i sebi jer bi ekipi značajno porasle šanse za osvajanje titule ukoliko za nju zaigra omaleni Argentinac.

Naime, ideja je da 600 hiljada navijača Arsenala, koliko ih sigurno ima, ako ne u Engleskoj onda širom sveta, mesečno uplaćuju po jeda evro na račun kluba koji bi služio za Mesijevu platu.

– Siguran sam da nas ima 600 hiljada koji smo u mogućnosti da nedeljno uplatimo po samo jedan euro, rekao je izvesni Met Klark.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter