8
Domaći fudbal

FOTO-UBOD: Kako su Božović i Terzić demantovali svađu (FOTO)

Objavljeno: 18.11.15 u 20:12

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić i trener Miodrag Grof Božović demantovali su priču o navodnoj svađi o kojoj je danas pisao „Alo“, a prenela većina medija. Demanti je stigao u vidu fotografije i saopštenja FK Crvena zvezda, a evo i kako je to izgledalo…

FOTO: FK Crvena zvezda
FOTO: FK Crvena zvezda
0
0

8 Komentara

  1. Smešno
    18. Nov 2015. 12:59
    Koliko ste vi postali truli portal.Prepisujete vesti iz raspalog informera,bez ikakve provere.Bitno da ubacite bombastičan naslov a nebitno je što nema veze sa istinom i mozgom.Pre 3 dana na svadbi golmana Supića,Grof i Terza sede za istim stolom,jedan do drugoga a vi objavljujete da su već duže vreme u svađi.Gde je tu mozak,moral,profesionalna etika?!

    Ovo sam vam danas napisao i sad pogledajte koliko ste bili u pravu sto ste objavili ovu budalastinu i glupost a tek sto su se primili navijaci komsije malog,da brze bolje iznesu svoje nebilozne komentare.Po ko zna koji put sam napisao istinu,koju su kasnije svi mogli da vide i da se uvere.Pogodio sam i rezultat u derbiju,kao i da ce Zvezda pobeci 15-20 bodova,mada je sad i preterala u tome,kao i da ce te u kosarci imati najvise 4 pobede u polusezoni.

    0
    0
    Odgovori
  2. sta vam napisak o ljudima u i oko zvezde … trenutno najbolji glumacki par u RUPI . SPRDACINA SE NASTAVLJA … OD KLUBA I LJUDI U I OKO NJEGA …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter