7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PREGOVORI U TOKU, PARE UNAPRED: Velikan iz Serije A odvodi Grujića za 5 miliona evra!

Objavljeno: 17.11.15 u 09:51

Kako stoje stvari, najtraženiji igrač na fudbalskom tržištu u poslednjih mesec dana jeste mladi reprezentativac i vezista Crvene zvezde, Marko Grujić.

Spisak klubova koji žele člana Paunovićevog „zlatnog tima“ iz Novog Zelanda gotovo iz dana u dan raste barem za jedan novi tim.

Prema informacijama dnevnog lista Sport u red za Grujićem sada je stao i italijanski Udineze koji će pokušati tokom leta da ga privoli da se s stadiona „Rajko Mitić“ preseli na Friuli.

Rukovodstvo Udinezea, kluba koji je poznat u svetu fudbala kao fantastična odskočna daska za mlade igrače, počeo je pregovore sa Zvezdom oko transfera Grujića, navodi „Sport“.

Navodno, ponuda Italijana je već na stolu i po meri je čelnika crveno-belih, budući da je klub iz Udina spreman da izdvoji 5 miliona za transfer od čega bi Zvezda dobila unapred sumu od tri miliona, a ostala dva miliona u avgustu, kada bi Grujić doašo u Seriju A.

Prema ovom dogovoru, Grujić bi ostao u Zvezdi da odigra mečeve kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su crveno-beli praktično već overili šampionsku titulu.

I dok se raznorazni fudbalski stručnjaci otimaju oko Grujića i pronalaze mu i nove klubove i pravu poziciju, bivši U20 selektor Srbije, Veljko Paunović, zna koja je prava pozicija za ovog momka. Više o tome pročitajte ovde.

0
0

7 Komentara

  1. Paa na ovom naslovu tri glodarcica,uvek citaju desavanja o Zvezdi,inace nekadasnjem svetskom i evropskom velikanu,a sada samo velikanu.
    -21
    -21
    -21
    -21
    i opet
    -21
    ‘Ajmo gigantu po titulu!
    Brajko,Glodaru do Koske i ostalim pacenicima,idete malo pratite vas raspali klub.Hahahaha.

    0
    0
    Odgovori
  2. ..Prica za dalebu, OD KADA SE PREGOVORI „VODE“ PREKO STAMPE…??!!! .!. XXAAXXAA .!. SPRDNJA „ODLAZECE“ UPRAVE SA RENT-A-CAR NAVIJACICAMA DS !!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Kornjaca! Dize mu Ofkan cenu ali uporedite ga sa njegovim vrsnjacima Milinkovic-Savic,Zivkovi,Zdjelar,MaksimovicGacinovic…i vidi se sada a i na SP da su za klasu bolji. Ovde se radi o tome da Tvorzicu trebaju pare, pod hitno a nema koga da proda. Rajko je vec otisao,za Falka su svi ukapirali da je prevara a malog Ristica su unistili bas taj Ofkan kada ga nije pustio na SP i Milogorac koji ka ne pusta a i kada ga pusti stavi ga na beka

    0
    0
    Odgovori
    • Koji crni Zivkovic?Mali je naduven a supalj!Nema pojma,nesto tripuje da je igerc a balerina obicna!I Grujic do sada ima bolju karijeru od Zivkovica!Igra u vecem klubu,u vrhunskoj formu,trazi ga pola evrope…Zivkovic nikad nece napraviti karijeru jer je laz od igraca,nemac pojma i amater!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter