0
Evrokupovi

FABREGAS: Šteta što nismo igrali zajedno, Suarez i ja bismo bili odličan tandem

Objavljeno: 17.11.15 u 17:53

Vezista Čelsija Sesk Fabregas nikada nije krio svoje simpatije ka matičnom klubu Barseloni, a u intervjuu za Goal.com je priznao da žali što nije zaigrao zajedno sa Luisom Suarezom. 

Istog leta, 2014. godine, Fabregas je prešao u Čelsi, a Luis Suarez došao u Barselonu iz Liverpula, stoga su se praktično mimoišli. 

Fabregas je u Barseloni proveo tri sezone, a od 2011. do 2014. godine nije osvojio jedino Ligu šampiona, upravo onaj trofej koji je Luis Suarez doneo Barseloni u svojoj prvoj godini, u finalu protiv Juventusa (3:1).

– Barselona ima fantastične igrače. Napadački trio može u svakom trenutku da prelomi meč, iako trenutno nedostaje najbolji među njima -Lionel Mesi. Ali, Nejmar je napravio još stepenik više u svojoj karijeri, isto kao i Luis Suarez. Žao mi je što nisam imao priliku da igram sa njim u Barsi, siguran sam da bismo se fenomenalno razumeli na terenu – rekao je Fabregas i dodao da i dalje prati Barselonu.

– Naravno da pratim. Za proteklih godinu i po dana koliko nisam u klubu, propustio sam najviše sedam utakmica. Za vikend predstoji “El klasiko“, najuzbudljivija utakmica u današnjem fudbalu. Imao sam priliku da igram preko 10 derbija sa Realom, da postignem gol na “Santjago Bernabeu“, a mislim da smo pobedili na 80% mečeva protiv Madriđana dok sam bio na “Kamp nou“ – priseća se Fabregas.  

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter