0
Evropske lige

SPREMAN KOFER PUN PARA: Čelnici Juventusa otišli kod Murinja po veliko pojačanje!

Objavljeno: 16.11.15 u 11:55

Od odlaska Andree Pirla u Njujork Juventus je u potrazi za pravim organizatorom igre i izgleda da su ga pronašli u redovima Čelsija.

Još uvek ne blede sećanja navijača Juventusa od partije koju je mladi Brazilac pružio protiv njihovog tima pre tri sezone u Ligi šampiona. Na Stamford Bridžu Oskar je tada postigao spektakularan gol za 2:0, što je Čelsi kasnije ipak prokockao, jer su Vidal i Kvaljarela doneli bod Juventusu u Londonu.

Još od tada Oskar ima velike simpatije u Torinu, a budući da Juve kuburi sa organizatorom igre ove sezone, a isto tako Brazilac ne igra preterano mnogo u Murinjovom Čelsiju, ‘Stara dama’ je spremila bogatu ponudu koju će ‘plavci’ teško odbiti.

Naime, italijanski list naklonjen Juventusu, i koji zbog toga uvek ima informacije iz prve ruke, prenosi da je sportski direktor Fabio Paratići otputovao u London na pregovore sa ponudom u vrednosti od 30 miliona evra.

Oskar je odigrao svega devet utakmica ove sezone zbog povrede, ali to ne bi bila prepreka da već ove zime obuče crno-beli dres šampiona Italije.

Prijateljski odnosi igračevog menadžera i Juventusovih čelnika dodatno idu u prilog ovoj priči, te se može očečivati da nekadašnji igrač Internacionala i Sao Paola, posle tri godine dres Čelzija zameni Juventusovim.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter