0
Evropske lige

FOTO: twitter

HOROR U PARIZU: Eksplozije oko stadiona ‘Francuska’, otmičari ubijaju taoce, najmanje 60 mrtvih! (VIDEO)

Objavljeno: 14.11.15 u 00:32

Horor scene večeras u Parizu, za sada, za ishod imaju oko 60 mrtvih ljudi, a nekoliko i oko stadiona ‘Francuska’!

Večeras se u Parizu igrala prijateljska utakmica dve velike reprezentacije Francuske i Nemačke, ali je fudbal bio u drugom planu. Tokom meča desila se serija bombaških napada, po prestonici Francuske, ali i pored samog stadiona ‘Francuska’ na kom se igrao meč.

Napadi se, kako prenose strani mediji, događaju učestalo već nekoliko sati i i dalje traju, a do sada je poginulo oko 60 osoba na različitim mestima u gradu, a najviše u pozorišnoj sali ‘Bataklan’, gde su otmičari taoce ubijali nasumično i taj broj žrtava iz minuta u minut rapidno raste.

Jedna od bombi odjeknula je i pored stadiona ‘Francuska’ i tom prilikom poginulo je tri osobe.

Navijači su odmah po završetku meča jurnuli na teren, bojeći se za svoju bezbednost, a još uvek nisu u mogućnosti da izađu sa stadiona, jer evakacija teče sporo zbog opasnosti od novih napada u bilo kom delu grada.

Fudbaleri oba tima su smešteni na sigurnom, ali je zato oko 60 ljudi stradalo u nezapamćenim napadima, još uvek nepoznatih počinilaca.

Evo kako je to izgledalo tokom večeri u Parizu:

Haos…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter