12
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DAJTE MU SRPSKI PASOŠ: Mbođ na svoj način proslavio odluku o Kosovu! (FOTO)

Objavljeno: 09.11.15 u 15:42

Fudbaler Crvene zvezde i miljenik Delija Mamadu Mbođ u svom stilu je proslavio odluku o neulasku Kosova* u Unesco. 

On je ranije često oduševljavao svojim objavama na društvenim mrežama, a ovom će zasigurno postati još veći miljenik među crveno-belima. 

 

0
0

12 Komentara

  1. Ja sam navijač Zvezde… Mamadu M’Bođu svaka ćast… Ali njegovo „prava“ država (Senegal) je glasala ZA prijem Kosova u UNESCO. Isto, kao i još mnogi drugi naši „prijatelji“ za koje smo to mislili da jesu. Ovo glasanje je bilo „za dlaku“, a ispada da su nam više pomogli Amerikanci koji zbog neplaćanja članarine nisu ni imali pravo glasa. A „uzdržane“ Grke, Rumune, Japan, BiH… ne bih ni da komentarišem. Isto kao i prodane Bugare, velike prijatelje naših vlasti (Nemce i Austrijance), takođe. Nemcima bi se trebalo zahvaliti tako što bi im trebalo pokloniti Telekom. Naravno da sam ironičan!!! Nije tema za ovde, ali…

    0
    0
    Odgovori
  2. Nije vazno dal je zvezdas ili Partizanovac.Bitno je kakav je covek,i njegov prelep gest.A sto se tice -21,jeste hladno je,ja sam partizanovac.Ali Zvezdi svaka cast,igraju jako lep fudbal.U svakoj utakmic pokazuju kako se voli klub.Volim klub za koji navijam kao i svi drugi,osim ljudi u Partizanu.

    0
    0
    Odgovori
    • Imas li ti gnjido zivot, ili po celi dan sedis i cekas neku vest koja je vezana za Zvezdu da bi je strucno prokomentarisao. Bolje se sakrij negde da se ne zaledis na -21, kad je u Novembru tako hladno, sta ce da bude u januaru.
      Bravo za Mbodja

      0
      0
      Odgovori
    • Imas li ti zivot, ili po celi dan sedis i cekas neku vest koja je vezana za Zvezdu da bi je strucno prokomentarisao. Bolje se sakrij negde da se ne zaledis na -21, kad je u Novembru tako hladno, sta ce da bude u januaru.
      Bravo za Mbodja

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter