0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAZNE ZA IGRAČE: Oglasio se i Ivica Iliev!

Objavljeno: 07.11.15 u 14:53

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev oglasio se povodom glasina da je uprava kluba odlučila da kazni pojedine igrače zbog slabih partija ove jeseni. 

U petak se pojavila informacija da je uprava kluba iz Humske donela odluku da kazni ceo prvi tim oduzimanjem čak 30 posto od plata za mesec novembar.

– Ništa ne znam o pomenutim kaznama, nije mi jasno odakle takve priče, to je sve dezinformacija. Ja sam sportski direktor kluba, usko sarađujem između ekipe i rukovodstva, valjda bih ja prvi bio upućen u eventualne konsekvence za igrače i stručni štab. Dakle, ni o kakvim kaznama nije bilo diskusije. Uostalom, time sada može da se bavi samo disciplinska komisija kluba, a koliko znam, nema najava da će praviti sastanak i reagovati – rekao je Iliev, a prenosi Blic.

Podsetimo, generalni direktor Miloš Vazura i sportski direktor Ivica Iliev su najavili veliki “čistku” u Partizanu ove zime.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter