7
Domaći fudbal

ZVEZDA KUPUJE U FRANCUSKOJ: Bek Tuluza stiže na stadion ‘Rajko Mitić’!

Objavljeno: 06.11.15 u 09:34

Fudbalski klub Crvena zvezda u januaru će, po svoj prilici, dobiti i zvučno i značajno pojačanje iz francuske lige.

Naime, nekadašnji kapiten i ljubimac navijača crveno-belih, Pavle Ninkov ima želju da se vrati u klub iz Ljutice Bogdana, a i rukovodioci prvoplasiranog tima sa tabele su veoma zainteresovani da pojačaju konkurenciju na poziciji desnog beka, saznaje „Sport“.

U tom svetlu uprava kluba već uveliko radi na realizaciji ovog transfera kao deo plana za pripremu kvalitetnog tima kadrog da se domogne Lige šampiona, budući da je titula završena priča, smatraju na stadionu „Rajko Mitić„.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Pavle Ninkov je jedna od najvećih želja, pošto sadašnji prvotimac na mestu desnog beka Marko Petković ima dozvolu da ode u inostranstvo, a rezervista Miloš Cvetković nije ispunio očekivanja trenera Miodraga Božovića.

Ninkov je poslednje četiri sezone proveo igrajući za francuski Tuluz.

0
0

7 Komentara

  1. Sta je grobari?!:-)Sinoc pala porcija pa dosli ovde da lecite komplekse?U svakom slucaju,blizi smo LS bar 19 bodova od vas! XAXXAXAAAA… .!.

    0
    0
    Odgovori
  2. .!. XXAAXXAA .!. Ovi Milovi SHTICENICI PO POTREBI „PRINUDNOG IZGNANSTVA“ OD DRZAVE SRBIJE, A SADA PECALBARI U SRBIJI, U fkcz, PONASAJU SE KAO DA JE VEC FINANSIJEROV(ovk-a) NOVAC LEGALNO „LEGAO“ NA RACUN-KOJI JE VEC DECENIJAMA I DECENIJAMA U „BLOKADI“ OD STRANE PRETHODNIH „KLEPTOMAN-UPRAVA“..JUCE BRITANAC, DANAS FRANCUZ, SUTRA..KO ZNA GDE TVORZIC I SVITA „VATAJU BEZANIJU I KUPUJU KARTE U JEDNOM SMERU, PO MOGUCSTVU, DA JE STO UDALJENIJA AZIL-POLITICKA-DESTINACIJA i DA IH PODSECA NA „KUCU“ I TOPLI DOM-IZ MONTE-NEGRO..!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter