4
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

NOVI PROBLEMI: Da li će Zvezda uopšte igrati protiv Metalca?

Objavljeno: 06.11.15 u 12:36

U Crvenoj zvezdi muku muče sa finansijskim problemima, ali one kojima klub sa Marakane duguje novac to sve manje interesuje pa je na našem najvećem stadionu danas ponovo isključena električna energija.

Naime, neposredno pred početak konferencije za medije uoči sutrašnje utakmice 17. kola Superlige Srbije koja bi trebalo da bude odigrana od 17 sati Elektrodistribucija Beograd ponovo je iskljućila struju pošto nije postignut dogovor oko otplate duga koji klub ima prema ovom Javnom preduzeću.

Sada se već postavlja pitanje da li će EDB nakon što danas ponovo pusti struju na Marakanu pribeći nekom sličnom potezu i sutra u kasnim popodnevnim časovima kada bi pod svetlošću reflektora trebalo da bude odigrana utakmica na stadionu Rajko Mitić.

0
0

4 Komentara

  1. -Majko moja, post’o sam sekundarac, iako sam rentiran navijac marginalac, nemoj da se brines ti za mene, izas’o sam na POLJANU TRAZITI..-PROMENE..!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter