12
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

ODUŠEVIĆE SE GROBARI: Prvo zimsko pojačanje stiglo u Partizan!

Objavljeno: 04.11.15 u 00:05

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura potvrdio je ime prvog zimskog pojačanja crno-belih.

Reč je o napadaču, momku koji je prethodnih deset meseci proveo na pozajmici u Kini u klubu Ćingdao. Predpostavljate da je reč o 27-godišnjem Ismailu Beku Fofani. Da će se napadač iz Obale Slonovače vratiti u Humsku potvrdio je Miloš Vazura.

Fofana se vraća i ne mislimo da ga šaljemo na nove pozajmice – rekao je Vazura za Sportski žurnal.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Fofana je u Kini odigrao 25 utakmica i postigao je pet golova. Grobari su mu već spevali stih „Beko Fofana – vojnik Partizana“…

0
0

12 Komentara

  1. Ko dovodi pojačanja sporski direktor ili Vazura? A sporski direktor se glupo ceri sa slika i televizije obučen u đubretarac neobrijan kao posle poplave.

    0
    0
    Odgovori
  2. odlican igrac svaki put kad je usao sa klupe u partizanu dao je gol a vi indijanci pojma nemate…hocete mesija da dovedu i opet ne bi bili zadovoljni

    0
    0
    Odgovori
  3. Далеко је од бомбе али ће нам добро доћи. Није добио праву шансу ни овде ни у Кини !

    0
    0
    Odgovori
  4. Ma ovo je vec smesno!! Ako nedate novaca pustite decu iz B tima da se igraju fudbala jer kako stariji igraju mladji ne mogu gore.

    0
    0
    Odgovori
  5. Za ovog je Abubakar, Mesi…osim brzine,drugih kvaliteta nema ni od korova.Nemoguce da ga nijedan trener nije pustao da igra a da je dobar a i u Kini je dao 5 golova na 25 tekme i to kao spic igrac.

    0
    0
    Odgovori
  6. Pa, tako je bre…
    Inace, posto Vazura ima najvecu platu od svih, ja bih njega prvog poslao u neki drugi klub, da rasteretimo budzet…

    0
    0
    Odgovori
  7. Cekajte,kako opet Vazura prica o pojacanjima? Zar nije Iliev zaduzen za ta pitanja? Ili se to politicki kadar cije nas je fudbalsko znanje dovelo do petog mesta na tabeli i dalje pita za sve, dok ne unisti klub i zadovolji svog nalogodavca.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter