0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

INTER I GAZETA U DILEMI: Grujić ili Mocart? (FOTO)

Objavljeno: 04.11.15 u 13:35

Gotovo da nema dana da se ne pojavi vesst da je neki novi evropski klub zainteresovan za Marka Grujića. Tokom jučerašnjeg dana smo imali prilike da čitamo da se i Inter ozbiljno interesuje i da bi da ga dovede u zimskom prelaznom roku.

U  celoj toj priči spominje se i Dejan Stanković koji bi pomogao da igrač crveno-belih obuče dres Neroazura. Sada se pojavila još jedna vest, naime Gazeta Delo Sport piše da je Inter u dilemi koga da dovede kao pojačanje: Marka Grujića ili Andreaa Pirla.

Čak je i Gazeta u dilemi koji od ove dvojice bi bio bolje rešenje ili ko bi kome tu bio zamena, pa su dva puta menjali naslov.

-Luda ideja: Pirlo u Interu? Ali prvi izbor je Grujić – je prva verzija naslova.

grujic
Foto: Screenshot

Druga je: -Luda ideja: Pirlo u Interu? Prva alternativa je Grujić!

GRUJIC
Foto: Screnshot

Da li će Inter konačno ispraviti propust sa Pirlom iz prošlosti kada su ga olako prosledili Milanu u kojem se proslavio, ili će se opredeliti za ‘svežu krv’.

Jasan stav čini se još ije zauzet, Manćini bi Pirla, ali u klubu gledaju dalje u budućnost, a ona je na strani mladosti. Ne samo da bi dobili na terenu dolaskom Grujića, već i kasnijom prodajom bi mogli dobro da zarade.

Grujić ili Pirlo? Lepo zvuči, a za koga biste se vi odlučili da imate ovakvu dilemu?

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter