4
Domaći fudbal

FOTO: www.crvenazvezdafk.com

FRKA U ZVEZDI: Katai se sukobio sa menadžerom koji želi da ga vodi sa Marakane?

Objavljeno: 04.11.15 u 10:32

Najbolji fubdlaer Crvene zvezde Aleksandar Katai sukobio se sa svojim menadžerom Boškom Jankovićem, a kao razlog se navodi želja agenta da ove zime proda fudbalera u inostranstvo, a on ne želi da ide.

Kako je list Sport preneo došlo je do žestokog verbalnog i fizičkog sukoba, posle kog se Aleksandar Katai požalio čelnicima kluba. Inače, menadžer fudbalera Crvene zvezde je i član UO Košarkaškog kluba Partizan.

Nesuglasice su najverovatnije nastale pošto je klub iz „Ljutice Bogdana“ odbio 1,5 miliona evra tešku ponudu Fejnorda za Kataija. U klubu smatraju da je Aleksandar potreban Zvezdi i da će njegova cena samo rasti, a ne padati. Ipak, Boško Janković u prodaji fudbalera vidi ličnu zaradu i želi što pre da bivši fudbaler Vojvodine i Olimpijakosa ode u inostranstvo.

Inače, Crvena zvezda je ovog leta Kataija dovela kao slobodnog igrača, pošto je on oprostio Grcima dug od 300 hiljada evra. Ipak, crveno-beli su se prillikom potpisivanja ugovora obavezali da će polovina narednog transfera pripasti agenciji „Skuderia Sport“. Po svemu sudeći sve je izvesnije da će Aleksandar Katai ipak u januaru napustiti Marakanu.

Menadžer Boško Janković je poznat i kako estradni agent i vodi brigu o karijerama Nataše Bekvalac i Goge Sekulić.

0
0

4 Komentara

  1. Kako je autor zaključio da Katai ide u januaru,ako on neće i pod ugovorom je sa Zvezdom??? Ne može on na silu da ga ukrade i prošvercuje preko granice!!! Tako pišete i o Grujiću. Mnogo ružno pišete o Zvezdi i prizivate njen raspad. Iz tekstova vam se vidi likovanje kad pišete o Zvezdinim nevoljama!!! Pišite činjenice i analize,a ne vaše lične pretpostavke,koje su uvek na štetu Zvezde!

    0
    0
    Odgovori
  2. Vidim da pojedinim mentolima nije dovoljno -19 u fudbalu i -15 u kosarci?! Do kraja sezone ce doticni grobar do koske da izglodje i kosku, jer mu je to jedino i ostalo od njegovog voljenog kluba! JEDITE SE I GLODJITE MISEVI!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. .!. XXAAXXAA .!. JEFTINA DEMAGOGIJA I PRICA ZA UMOBOLNE NAVIJACE DS !!! .!. XXAAXXAA .!. PONOVO „RADI“ CRVENO-BELA PIJACA..TERZO, PRODAJ MEEE…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter