0
Evrokupovi

LIGA ŠAMPIONA: Trap častio ‘kralja’ pobedom, Borusija zaustavila Juventus, Runi probio bunker ‘armije’ (VIDEO)

Objavljeno: 03.11.15 u 22:50

U velikom derbiju grupne faze Lige šampiona Real Madrid je na „Santjago Bernabeu“ savladao PSŽ 1:0 (1:0) posle velike greške golmana gostiju.

Posle „nule“ u Parizu, „kraljevi“ i „sveci“ su se smilovali te su ljubiteljima fudbala „podarili“ jedan gol. Ni njega ne bi bilo da golman gostiju Trap nije nesmotreno istčao ka korner zastavici, a to iskoristio Načo. Ipak, idemo redom…

Prvi je zapretio PSŽ, ali je pokušaj Ibrahimovića završio pokraj desne stative. U 29. minutu ponovo je pokušao Šveđanin, ali je ponovo bio neprecizan. Kazna je usledila u 35. minutu kada je odbrana „svetaca“ loše izbacila loptu, ona se od Korsa vratila u kazneni prostor, Trap istrčao u prazno, a Načo pogodio prazan gol. Rela je poveo 1:0. Do kraja prvog dela igre pokušavali su Rabio, Ibrahimović i Kavani, ali se oslabljeni Real bez Benzeme, Rodrigeza i Bejla dobro branio.

U drugih 45 minuta slika se promenila. Real je bio tim koji je imao zrelije šanse. U 57. minutu šutirao je Isko, ali je Trap bio na mestu. Isti igrač je pokušao u 74. minutu, ali je Nemac izašao kao pobednik. PSŽ je imao poslednju priliku na utakmici, igrao se 89. minut kada je Di Marija zveo slobodan udarac,a lopta je zakačila prečku. Na kraju Real je slavio sa minimalnih 1:0 i overio je plasman u osminu finala Lige šampiona. Takođe, ostao jedini tim koji posle četiri kola nije primio gol.

(Izvor: RuTube)

U grupi A snage su odmeriliŠahtjor i Malme, a Ukrajinci su se revanširali Šveđanima i posle 0:1 u Skandinaviji sada pobedili ubedljivih 4:0. Đurđić je igrao 74. minuta za goste.

U B grupi Mančester junajted je dočekao CSKA iz Moskve i jedva je probio bunker „armejaca“. Akinfeev je branio sve živo, spustio je rampu pred svojim golom, ali su je probili Lingard centaršutem i Runi udarcem glavom u 79. minutu. PSV je na svom terenu savladao Volfsburg golovima Lokadije i De Jonga i izbio je na drugo mesto.

U C grupi Benfika je savladala Galatasaraj 2:1, a sudija na ovom meču bio je naš arbitar Milorad Mažić.. Poveli su „orlovi“ preko Žonasa u 52. minutu, šest minuta kasnije poravnao je Podolski, da bi konačan rezultat postavio Luisao u 67. minutu. Astana je nešto ranije napravila novu senzaciju i osvojila je bod protiv Atletiko Madrida.

Veliko iznenađenje u D grupi priredila je Borusija iz Menhengladbaha. Nemački tim je poveo golom Džonsona u 18. minutu, ali je Lihštajner volejom poravnao na 1:1 minut pre kraja prvog dela. „Stara dama“ je od 53. minuta igrala sa igračem manje, pošto je isključen Ernares, ali to domaćinu nije bilo dovljno da napravi potpuno iznenađenje i osvoji sva tri boda. Mančester siti se igrao sa Seviljom na „Ramon Sančez Pishuanu“ i slavio je sa 3:1, a na poziciji levog beka kod „građana“ je bio Kolarov.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Liga šampiona – 4. kolo:

Utorak:

A grupa:

Real Madrid – PSŽ 1:0 (1:0)
(Načo 35)

Šahtjor – Malme 4:0 (1:0)
(Gladki 29, Srna 48 penal, Aleks da Silva 55, Tekšeira 75)

B grupa:

PSV – Volfzburg 2:0 (0:0)
(Lokadia 56, De Jong 86)

Mančester junajted – CSK Moskva 1:0 (0:0)
(Runi 79)

C grupa:

Astana – Atletiko Madrid 0:0

Benfika – Galatasaraj 2:1 (0:0)
(Žonas 52, Luisao 67 – Podolski 58)

D grupa:

Borusija M’gladbah – Juventus 1:1 (1:1)
(Džonson 18 – Lihštajner 44)

Sevilja – Mančester siti 1:3 (1:3)
(Tremolinas 25 – Sterling 8, Fernandinjo 11, Boni 36)

Sreda – 20.45:

E grupa:

Barselona – BATE Borisov
Roma – Bajer Leverkuzen

F grupa:

Bajern Minhen – Arsenal
Olimpijakos – Dinamo Zagreb

G grupa:

Čelsi – Dinamo Kijev
Makabi Tel Aviv – Porto

H grupa:

Gent – Valensija
Lion – Zenit

[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter