Posle četiri godine od izbora Duška Vujoševića za predsednika JSD Partizan, crno-belom porodicom upravlja će Milorad Vučelić.

Potpredsednik Fudbalskog kluba Partizan jedini je kandidat za to mesto, te će na današnjoj skupštini biti ozvaničeno ono o čemu se danima pričalo. To je za Novosti potvrdio generalni sekretar JSD Partizan, Milan Obućina.


Dušku Vujoševiću je tačno pre mesec dana, 29. septembra, istekao četvorogodišnji mandat. Pred novu Izbornu skupštinu dobili smo ime samo jednog kandidata. Milorada Vučelića je predložio Fudbalski klub Partizan i taj predlog je jednoglasno usvojen na Upravnom odboru – reko je Obućina za Novosti i dodao:

– Partizan je najtrofejniji kolektiv na prostorima bivše Jugoslavije i ponosni smo na više od 500 medalja naših klubova i pojedinaca na SP, EP i OI. Delimo sudbinu teških vremena sa celom Srbijom. Naša najblistavija godina bila je 2011, kada su vaterpolisti bili prvaci Evrope, fudbaleri i košarkaši prvaci Srbije, odbojkaši takođe. Teška finansijska situacija se, očigledno, odražava sada i na rezultate na terenu.

Milorad Vučelić je poručio da mu je čast da bude na čelu porodice Partizana, ali da neće zamrznuti svoju funkciju u fudbalskoj sekciji.