3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

JSD PARTIZAN: Milorad Vučelić menja Duška Vujoševića!

Objavljeno: 29.10.15 u 09:18

Posle četiri godine od izbora Duška Vujoševića za predsednika JSD Partizan, crno-belom porodicom upravlja će Milorad Vučelić.

Potpredsednik Fudbalskog kluba Partizan jedini je kandidat za to mesto, te će na današnjoj skupštini biti ozvaničeno ono o čemu se danima pričalo. To je za Novosti potvrdio generalni sekretar JSD Partizan, Milan Obućina.

Dušku Vujoševiću je tačno pre mesec dana, 29. septembra, istekao četvorogodišnji mandat. Pred novu Izbornu skupštinu dobili smo ime samo jednog kandidata. Milorada Vučelića je predložio Fudbalski klub Partizan i taj predlog je jednoglasno usvojen na Upravnom odboru – reko je Obućina za Novosti i dodao:

– Partizan je najtrofejniji kolektiv na prostorima bivše Jugoslavije i ponosni smo na više od 500 medalja naših klubova i pojedinaca na SP, EP i OI. Delimo sudbinu teških vremena sa celom Srbijom. Naša najblistavija godina bila je 2011, kada su vaterpolisti bili prvaci Evrope, fudbaleri i košarkaši prvaci Srbije, odbojkaši takođe. Teška finansijska situacija se, očigledno, odražava sada i na rezultate na terenu.

Milorad Vučelić je poručio da mu je čast da bude na čelu porodice Partizana, ali da neće zamrznuti svoju funkciju u fudbalskoj sekciji.

0
0

3 Komentara

  1. Ako ne napuste svi ovi sns_ovci, sps_ovci, ds…(politicari) Partizan, onda smo propali 100%.
    Ceo zivot navijam za Partizan, ali ovo je previse.
    Jedini covek koji je imao m… da digne glas protiv velikog vodje, coravog, aboliranog(prvog i drugog)…, da se bori za Partizan, kako na terenu tako i izvan terena je DULE trn u oku svih onih koji mrze Partizan(AV, coravog, aboliranog…).
    Od kada je AV preuzeo vlast, i stavio svoj sns kadar da vodi Partizan(FK/KK/RK/VK/OK…), nama sve gore i gore.
    Coravi sve znao, zato izjavio da uskoro nece postojati crno-beli svet.
    Nasi bivsi sportisti (igraci/treneri) da nam vode klub a ne korumpirani politicari!
    Necu da navijam za politicku stranku!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. -Nije sve tako CRNO, rece DZELAT, samo ti je MARAMA PREKO OCIJU !!!… VUCELA, PARE NE SMRDE…??!!!..-PREDNOST PAMETNIH JE DA ONI UVEK MOGU GLUMITI IDIOTE, SUPROTNO JE MNOGO TEZE IZVESTI..!!!…LUDIM SMATRAJU ONOGA (DV) CIJA SE „LUDOST“ NE POKLAPA SA LUDOSCU NAZADNE I TOTALITARNE EKIPE KOJA UNISTAVA SRBIJU !!! SMRT FASIZMU I TOTALITARIZMU-SLOBODA PARTIZANU I SRBIJI !!! Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter