0
Domaći fudbal

POLOMIO VILICU: Potencijalno pojačanje Partizana pauzira do kraja godine

Objavljeno: 26.10.15 u 23:32

Fudbaler Novog Pazara koji se prilikom dolaska Ljubinka Drulovića spominjao kao pojačanje za crno-bele odsustvovaće sa terena do kraja tekuće godine.

Stefan Aškovski je dete Partizana koje je često moralo da ide na kaljenje u različite klubove, a uhlebljenje je pronašlo u Novom Pazaru.

Prilikom dolaska LJubinka Drulovića na mesto šefa stručnog štaba u Partizanu spominjalo se da bi njihova saradnja iz reprezentacije Makedonije mogla da se nastavi i u Humskoj, ali će za to morati da se sačeka januar.

A upravo tada će se Aškovski oporaviti od povrede koju je zadobio na gostovanju Radniku u Surdulici kada ga je lopta pogodila u glavu, usled čega je zadobio lom vilice.

– Čeka ga operacija i najmanje šestonedeljna pauza od fudbala. To, najverovatnije, znači da ćemo makedonskog reprezentativca na terenu videti tek sledeće godine – rekao je klupski lekar Novog Pazara Faruk Pašović u razgovoru za ‘Žurnal’.

Aškovski je ove jeseni u Superligi Srbije odigrao 13 utakmica i postigao tri gola, a najbolju partiju je pružio upravo protiv Partizana na početku prvenstva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter